Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Automaattihaku ei enää löydä uusia laitteita

Petteri MäkiPetteri Mäki Member Viestejä: 1
Olen pari päivää testaillut uutta hubia, ja törmäsin ongelmiin laitteiden löytämisessä.

Ymmärtääkseni Osramin Lightify -nauhan ja Philipsin Hue -lamppujen tulisi näkyä automaattisesti uusia laitteita haettaessa, mutta nyt en kuitenkaan saa hubia niitä löytämään. Alkuun laite löysi kaiken hienosti, mutta eilen ja tänään laite ei ole enää löytänyt uusia laitteita automaattisella haulla. Kaikki olemassa olevat ja paritetut laitteet toimivat kyllä hyvin.

Olisiko jotain vinkkejä, mitä jippoja voisin kokeilla, tai ajatuksia, mistä tämä voisi johtua? Olisi kiva saada lamput ja valonauha hyötykäyttöön.

Viestejä yhteensä

  • IiroSIiroS Member Viestejä: 76
    Yksi vaihtoehto on toki se, että uudet laitteet olisivat Zigbee verkon ulottumattomissa. Onko lähistöllä muita Lightify/Hue -laitteita? Onko pitkä etäisyys Cozify -hubiin? Oletko parittanut em. laitteet jo kertaalleen hubin kanssa, vai onko ns. pakasta vedetty? Lamputhan pariutuu kertaalleen ja paritus pysyy kunnes lampuille tekee factory resetin manuaalisesti, Osramilla 5 sekuntia päälle - 5 sekuntia pois x5-6 muistaakseni. Eli jos olet koittanut lamput parittaa esim. jo kertaalleen, sitten siirrät lampun muualle ja yrität parittaa saman lampun uudestaan, se ei onnistu ilman että "resetoit" lampun.
  • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
    Toinen asia, joka kannattaa muistaa on parituksen järjestys: ensin haku päälle ja vasta sen jälkeen haettava laite päälle.
    Antti / Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.