Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Cozify hukkasi Huet

klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 168 ✭✭
Perjantaina 14.10. Appstore ilmoitti uudesta Philips Hue appsista. Minä onneton latasin sen ja varmaan sen seurauksena Hue bridgeen valui uusi softa, ainakin myöhemmin illalla Cozifyssä kaikki neljä Hue bridgessä kiinni olevaa lamppua meni harmaaksi. Mitään softaversioita minulla ei tietysti ollut ylhäällä, että olisin varma bridgen firmispäivityksestä.

Hue-appsin ja Apple HomeKitin kautta Hue-laitteiden ohjaus onnistuu edelleen, joten välillä Hue - Cozify on nyt jotain. Onko joku muu päivittänyt ja kävikö samoin?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Päivitetty, käy ja kukkuu normaalisti. Kummankin kautta näkyvät ja pystyy ohjaamaan.
 • klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 168 ✭✭
  Pudeman kirjoitti:

  Päivitetty, käy ja kukkuu normaalisti. Kummankin kautta näkyvät ja pystyy ohjaamaan.

  Pudeman: Oletko käyttänyt virrat poissa Hue Birdgestä ja Cozify hubista Hue-päivityksen jälkeen? Minulla ongelma ilmeni vasta myöhemmin illalla sen jälkeen, kun olin muista syistä joutunut irroittamaan molempien muuntajat hetkeksi. Uudelleen käynnistyksen jälkeen Huet jäi harmaaksi.

  Olisikohan Cozifyn kavereilla vinkkejä, mitä tässä voisi kokeilla? Pelkät boottaukset tai Hue Bridgen "Clean Up" ei auta. Ei myöskään kadonneen lampun poistaminen ja uudelleen paritus (poisto onnistu, uudelleen lamppu ei ilmesty Cozifyhyn). Yritin myös liittää Hue Bridgen Cozifyhyn uudelleen, mutta se päätyy virheilmoitukseen "Hue bridgeen ei ole yhteyttä". Tässä virheilmoituksessa hiukan häiritsee se, että se ilmestyy sekunnin murto-osissa Cozify-appsin OK-napin painamisen jälkeen. Joko Cozify hubi ei edes etsi Hue Bridgeä, tai birdge vastaa jonkun connection refused-viestin välittömästi. Mitään etsintää, kättelyä ja time-outia tuossa ei kyllä ehdi tapahtua, mutta mysteeri on, mitä tuossa tapahtuu. Tällaisen kahden "black boxin" troubleshoottaus on melko haastavaa, kun kumpikaan ei kerro käyttäjällä yhtään mitään, mitä pellin alla tapahtuu / on tapahtumatta.
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Testattu molemmista virrat pois, no problems.

  Hue ohjelmisto näyttää olevan 01035934.
 • klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 168 ✭✭
  Pudeman kirjoitti:

  Hue ohjelmisto näyttää olevan 01035934.

  Sama softaversio, jo on mystistä..
 • IiroSIiroS Member Viestejä: 76
  Täällä kävi sama ilmiö n. viikko sitten. Kaikki Hue Bridgeen kytketyt lamput katosi. Muutaman tunnin kikkailun jälkeen (Bridgen resetointia ja Cozify-hubin resetointia) sain lamput palaamaan yhtä yllättäen kuin ne alun perin katosivatkin. Ongelma ilmaantui Hue Bridgen ohjelmistopäivityksen jälkeen.
 • bigfootbigfoot Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 64
  En tiedä onko tästä mahdollisen bugin metsästyksessä apua, mutta kirjaan kuitenkin...
  Hue Bridge ja Huen API:n viimeisimpien päivitysten jälkeen Huen omat lamput näkyy kyllä, mutta Osramin Lightify lamppuja en saanut Huen Bridgeen näkyviin yhtä Osramia lukuunottamatta.
  Muista Osrameista en ole saanut paritettua Bridgeen usiesta resetoinneista huolimatta, Hue ei niitä löydä.
  Cozyssä ko lamput näkyvät kyllä.
  Tarkoitus on liittää yli 30 kpl zigbeetä Cozyyn josta syystä tuo Hue olis kiva saada tuunnistamaan nuo Osramit.
  Osrameissa uudet firmikset, paitsi ilmeisesti juuri tuossa joka näkyy myös Philipsin Huessa.
 • aki@cozify.fi[email protected] Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä, LähiTapiola Suunnannäyttäjä Viestejä: 15 admin
  Osram lamppujen paritusongelmat ovat esillä myös Philipsin forumilla:
  http://www.developers.meethue.com/content/philips-hue-osram-lightify

  Hue Bridgen uusi version (Api 1.15) ei näköjään vastaa Upnp discoveryyn kuin hyvin satunnaisesti.
  (Testattu kolmannen osapuolen upnp työkalulla, Cozify Hubilla ja Philipsin appiksen android versiolla yhtä bridgeä vasten.)

  Tällä hetkellä Hubin ja Bridgen välinen yhteyden muodostus perustuu tuohon Upnp discoveryyn, joten ongelmia on nyt valitettavasti tiedossa ennenkuin saamme implementoitua vaihtoehtoisen tavan löytää Bridge.


  t. Aki / Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.