Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Tuetut käyttöjärjestelmät ja API

KyuuKyuu Member Viestejä: 27
Nyt kun erittäin ymmärrettävästi Windows Phone katoaa tuettujen laitteiden listalta, ehdottaisin katsomaan uudestaan tablettipuolen tukea. Windows-puolen tabletteja on kuitenkin jo jonkin verran ja taitavat perätti olla kasvavaa markkinaa katoavan sijaan, nyt kun ymmärsivät että niissäkin pyöritetään tavallista työpöytä-Windowsia. Ehdotan, että voisitte harkita tukea tälle alustalle, joka ei mielestäni ole lainkaan niin turha kun puhelimet olivat.

Toinen juttu on sitten se API/rajapintapuoli jota on joskus lupailtu, onko tästä infoa? Keksin monta eri vänkää käyttötarkoitusta tälle.

Viestejä yhteensä

 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  editoi elokuu 2016
  Hei,

  Universal Windows Platformin tukemista on jonkin verran kyselty ja seuraamme sen suhteen tilannetta etenkin tablettien osalta. Lyhyellä aikavälillä mobiileille suunnatun web-selainversion tuominen on rajoituksineenkin se realistisin tapa tukea Windows-käyttäjiä ja tätä mahdollisuutta pohdimme.

  API:t ovat nyt kamerapalvelun valmistumisen jälkeen meillä prioriteeteissa korkealla. Siitä varmasti kuuluu lähiaikoina lisää.

  Yst terv,
  Kimmo/Cozify
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  Mikäs on tämänhetkinen tilanne, onko ainoa tapa hubin säätöön yhä mobiililaite?

  Olisi mukava jos asetuksia ja sääntöjä saisi käpisteltyä vaikka ns. pöytäkoneella.
 • mpurmonmpurmon Member Viestejä: 1
  Edelleenkin mikäs on tilanne API:n suhteen? olisi meinaan laatikolllinen sovelluksia tehtynä raspi+perl kunhan saadaan rajapinta?
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  editoi marraskuu 2017
  Moi,
  API ei ole vielä julkisesti saatavilla, mutta alamme pikku hiljaa avaamaan sitä: Laita meille spostia ([email protected]) ja perustele hieman, niin voit saada API:n draftidokkarin käyttöösi.

  Kimmo/Cozify
  Post edited by Kimmo Ruotoistenmäki on
 • jtyrvainjtyrvain Member Viestejä: 35 ✭✭
  Eli siis ulkopuolinen ohjaaminen onnistuu? Olen tässä juuri harkitsemassa Cozify Hubin ostamista, mutta tuo ulkopuolelta ohjattavuus olisi tosi tärkeä, että voisin mm. hyödyntää wireless tag net sensoreitani, joita on asunnossani todella monta.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  @jtyrvain Tiedätkö mitä radio protokollaa nuo wireless tag net sensorit käyttävät?

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • jtyrvainjtyrvain Member Viestejä: 35 ✭✭
  Ei ole muuta tietoa kun että käyttää defaulttina taajuutta 439,04MHz joka on säädettävissä tarvittaessa 431,04-439,36MHz.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.