Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ulkokäyttöön led-nauhaa

maasimaasi Member Viestejä: 16
Onko kukaan onnistunut löytämään ulkokäyttöön soveltuvaa lednauhaa, jota voisi sitten ohjata Cozifyn avulla?
Kaipaisin mielelläni sellaista mallia, missä värejä voisi vaihtaa.

Näyttäisi Cozifyn sivuilla olevan myynnissä vain sisäkäyttöön soveltuva Osram lednauha.

Viestejä yhteensä

 • tonytony Member, Administrator, Cozify, Beta-käyttäjä Viestejä: 157 admin
  Ulkokäyttöön tarkoitettua, zigbeen yli ohjattavaa ledinauhaa emme ole löytäneet, eikä sellaista löydy Osramin tai Philipsin valikoimista. Jos satut löytämään, vinkkaa siitä myös meille.

  - Tony
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Onko valon oltava pakosta ledinauha? Osramin GardenSpot on tarkoitettu juurikin ulkokäyttöön. Ko tuotteesta kun ottaa pois ne maapiikit, saa sen ruuvattua aika kätevästi kiinni. Samalla valot "madaltuvat" hyvin. Tässä näet esimerkin: https://youtube.com/watch?v=YKSKc0FMYU8

  Itse olen käyttänyt niitä myös saunassa köyhän miehen versiona ledinauhasta selkäkaiteen takana. Hyvin toimivat siihen saakka kunnes kissa kaivoi piuhan esiin ja puri sen poikki.
 • jakeroljakerol Member Viestejä: 30
  Tuohan on kerma kaikkiaan erinomainen idea, kiitos Pudeman! Kumma kun Osramin omilta sivuilta ei tätä mahdollisuutta mitenkään esitellä...
 • jakeroljakerol Member Viestejä: 30
  ... mutta näyttääpä siltä, että Osramin Lightifyn jälleenmyyjät kaikkoavat yksi toisensa jälkeen. Ennen niitä sai sekä MediaMarktista että ClaesOhlssonilta, nyt ei kummaltakaan (kotikaupunki Tukholma). Hmm... postimyynnistäkö niitä pitäisi nyt tilata.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.