Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Parempia kanavia kehitysideoiden antamiseen ja foorumin uudelleenjärjestely

KarpziKarpzi Member Viestejä: 19
Nyt kun Cozifyn foorumeilla alkaa olla jo kiitettävästi aktiviteettiä, olen laittanut merkille, että monet kehitysideat ja pyynnöt saattavat tahattomasti hautautua pitkien viestiketjujen sisään (hyvänä esimerkkinä viestiketju Tuetut laitteet?), jonka lisäksi moni erillinen ketju käsittelee samoja asioita hieman eri näkökulmista omalla uudella viestiketjullaan. Nyt kokonaisuus alkaa paikoitellen olla hieman sekava ja ainakaan minulle ei jää kauhean selkeää kuvaa siitä, mikä uusi ominaisuus saa käyttäjäkunnalta kannatusta ja mikä ei.

Microsoft käyttää omien tuotteidensa kehitysideoiden vastaanottamiseen Uservoicea
(https://www.uservoice.com/product/product-management/
esimerkki Onedriven Uservoicesta https://onedrive.uservoice.com/forums/262982-onedrive)

Pyyntöni olisikin, että myös Cozify voisi ottaa jonkin samankaltaisen työkalun käyttöön, jolla sekä Cozifyn henkilöstön, että myös käyttäjien olisi selkeämpää seurata uusia ominaisuuspyyntöjä sekä mahdollisesti kannattaa ja kommentoida tärkeinä pitämiään ominaisuusksia. Uskoisin että tämä myös omalta osaltaan selkeyttäisi foorumin rakennetta ja viestiketjujen sisältöä.

Viestejä yhteensä

 • Lauri JuurijokiLauri Juurijoki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 16
  Erittäin hyvin sanottu. Cozifylta toivoisin aktiivisempaa osallistumista keskusteluun. Ja nimenomaan keskusteluun, ei vain "hyvä idea, laitetaan listalle" -tyylisiä kommentteja.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 611 mod
  Todellakin jokin työkalu kuten Uservoice olisi hyvä. Nykyisten asiakkaiden toiveiden toteuttaminen on meille tärkeää, mutta samalla on muistettava että tavoittelemme myös uusia "tavallisia" käyttäjiä, jotka eivät täällä foorummilla ole edustettuina. On todella hankalaa palvella kaikkia ja yritämme pitää fokuksen oikeissa asioissa ja se tarkoittaa, että teemme välillä toimitoja jotka eivät välttämättä ole foorumiaisille tai nykyisille asiakkaille niin hyödyllsisiä kuin muille. Esimerkkinä sääntöehdotukset, jotka tulevat helpottamaan käyttöönottoa.

  Yritämme olla forumillakin aktiivisempia ja järjestellä kehitysideat organisoidummin.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.