Pidä koti asutun näköisenä sääntö

Tuli oltua reissussa ja ajastelin valoja syttymään sen ajaksi ja huomasin pari parannustarvetta. Olisiko tätä mahdollista hieman parantaa siten että yhdellä säännöllä voisi asettaa samalle valolle useamman ajan? Nyt tulee turhan paljon eri sääntöjä tätä varten jo parilla valolla.

Lisäksi kun käytössä oli automaattisammutus valoille se sammutti niitä, se pitäisi saada alempiarvoisemmaksi kuin tämä pidä koti asutun näköisenä sääntö.

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Viestejä: 424Member, Beta-käyttäjä ✭✭✭
    Eikös se ratkeisi, että teet oman teeman? Teemaan saat laitettua haluamasi ajat. Teemaan voit liittää useampia laitteita, jolloin ne kaikki syttyvät/sammuvat saman aikaisesti. Teemaan saat laitettua myös ne säännötkin.
  • Petri SaarinenPetri Saarinen Viestejä: 37Member
    Ei se sillä oikein ratkea koska nyt oli kahden huoneen valot mitä ohjasin aamulla/illalla eri aikoihin päälle/pois, eli en halua että syttyvät/sammuvat samanaikaisesti. Lisäksi haluan pitää samalla poissa-teemaa päällä mihin yhdistetty automaattisammutussääntö kun en halua että valot päällä turhan päiten jos esim. menee päälle sähkökatkon jälkeen.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.