Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Nexa TMT-918 Kaukosäädin

puhtimpuhtim Member Viestejä: 38
Onko kellään käytössä tuo kaukosäädin? Onko se hyvä käytännössä? Mitä kaikkea näytöltä näkee? Näkeekö siitä, että laite (esim. pistorasia) meni varmasti päälle? Esimerkiksi auton lämmitystä ei tohdi laittaa tavallisesta kaukosäätimestä päälle, koska ei tiedä varmasti, menikö signaali kakelta hubille.

Viestejä yhteensä

  • klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 168 ✭✭
    Minulla on tuollainen. Näytöstä ei ole oikeastaan mitään iloa. Siinä näkyy kellonaika ja kulloinkin ohjattavan laitteen / teeman järjestysnumero, asioille ei voi kirjoittaa mitään nimeä. Pitää yrittää muistaa, minkä ohjauksen on ohjelmoinut vaikkapa numerolle 11, ei kovin kätevää. Kaukosäätimeen voisi rakennella aikaohjauksia, joka ehkä olisi hyödyllinen pelkkää Nexaa käyttäessä, mutta Cozify-järjestelmässä tarpeeton. Loppujen lopuksi koko kapistus on jäänyt minulla ilman käyttöä, kun näytöstä ei ole mitään hyötyä.
  • LP6LP6 Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 83
    433 MHz-laitteethan eivät toimi kaksisuuntaisesti, joten ne eivät muutenkaan osaa ilmoittaa tilaansa kaukosäätimelle tai hubille. Toisessa ketjussa puhuttiin sähköpostiviestin käyttämisestä, jotta esim. kaukosäädintä käyttäessä näkisi postilaatikosta, että viesti meni ainakin hubille ja lähti siitä eteen päin.
    -LP-
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.