Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Ongelmia HUB-yhteyden kanssa

IiroSIiroS Member Viestejä: 76
Hei!

Pitkään hyvin ja luotettavasti toiminut Cozify-laitteisto alkoi temppuilla tuossa joulun alla, enkä ole oikein keksinyt miten ongelman ratkaisisin. Ongelmana se, että kun laite on ollut jonkin aikaa kytkettynä, ei laitteeseen enää saa puhelimella/tabletilla yhteyttä, vaan Cozify ilmoittaa "ongelmia HUB-yhteyden kanssa". Ongelma jatkuu, kunnes irroittaa virtajohdon laitteesta kerran pari, tämän jälkeen se taas saattaa toimia tunnin kaksi jonka jälkeen palataan taas lähtöruutuun eikä yhteyttä laitteeseen saa. Erikoista tässä on se, että tosiaan laite toimi moitteitta tässä jo kuukauden päivät eikä mitään muutoksia laitteistoon/verkkoyhteyksiin sillä välin tehty. Joulun alla laite vain eräänä päivänä alkoi temppuilla, ja sama meno on jatkunut nyt jo toista viikkoa. Kokeilin ihan kokeeksi kytkeä Cozifyn toiseen Applen Airport Extremeen, joka laajentaa talon WIFI-verkon kantavuutta, mutta sama tuntuu jatkuvan. Löytyisikö hyviä vinkkejä mitä seuraavaksi kokeilla? Vähän alkaa omat ideat loppumaan...

Viestejä yhteensä

 • Valinnat
  LP6LP6 Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 83
  Näitä on ilmeisesti tapahtunut ja tapahtuu joillakin käyttäjillä, meidän talous mukaan lukien ja ymmärtääkseni Cozifyn kehitystiimi selvittelee asiaa.
  Kytkentöjen vaihtaminen tuskin tosiaan auttaa tai aiheuttaa asiaa, kuten jo huomasitkin.
  -LP-
 • Valinnat
  KarpziKarpzi Member Viestejä: 21
  Hei,

  Itselläni ongelmat paikallistuivat Huawein 4G-reitittimen DHCP-palveluun, jonka siirtäminen omalle palvelimelle ratkaisi asian.
 • Valinnat
  Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  editoi tammikuu 2016
  Hei,

  Korjasimme jo suurimman osan Huawein reitittimen kanssa ilmenevistä ongelmista edelliseen releaseen. Yhtä erikoistapausta tutkitaan tällä hetkellä.

  IiroS, jos et ole vielä laittanut viestiä supportiin, voisitko tehdä sen, niin katsomme tätä sinun tapaustasi. Myös käytössä olevat laitteet saattavat aiheuttaa epäsuorasti tällaisia tilanteita, joten laitteiden kokoonpanon listaaminen on tervetullutta.

  Kimmo/Cozify
 • Valinnat
  Antero MäntyläAntero Mäntylä Member Viestejä: 1
  editoi huhtikuu 2016
  reitittimessä voi antaa mac perusteella kiinteän ip osoitteen dhcp alueen ulkopuolelta
  Post edited by Antero Mäntylä on
 • Valinnat
  lena_hclena_hc Member Viestejä: 53
  En löytänyt uudempaa ketjua samasta aiheesta, mutta vastataan nyt tähän.

  Sama ongelma ilmeni täälläkin. Tasan kuukauden päästä cozify-hubin liittämisestä lähiverkkoon alkoi ongelmat. Säännöllisin (~30-90 min) väliajoin (langaton) lähiverkko sekosi. Muun muassa dhcp-palvelu hyytyi kokonaan. Ongelma poistui kun hubin irrotti verkosta. Dhcp:n login perusteella pääsin kärryille siitä, että hubi oli ongelmiin syyllinen.

  Ratkaisu: hubille pitää antaa kiinteä IP-osoite.
 • Valinnat
  lena_hclena_hc Member Viestejä: 53
  Eipä ollut kiinteästä ip:stä pysyväksi ratkaisuksi. Nyt vaan verkon kyykkääminen harveni. Kaikki toimii normaalisti, kun hubin irrottaa verkosta. Ennen hubia ongelmia ei ollut. Eli hubissa on varmaankin jotain häikkää? Tuki ei vastaa viesteihin, niin onpa konstit aika vähissä.
 • Valinnat
  Janne HietalaJanne Hietala Member Viestejä: 25
  editoi helmikuu 2018
  Se on vähä semmosta ja tämmöstä tämän Cozifyn kans. Toimii miten toimii ku on täysraakile. Sen takia en ole edes jaksanut yrittää tehdä enempiä teemoja tai sääntöjä kun noissa olemassa olevissakin ja varsin simppeleissä säännöissä on kaikenlaisia ongelmia. Millon ei syty valot liikkeestä ja millon valot syttyy puolitehoilla vaikka pitäisi teeman mukaan syttyä 100%. Tämän kans mulla on vähä sama ku DNA Hubin kanssa, että suosittelenko niin en pysty. Nyt hub yhteydessä on ongelma eikä saa yhdistettyä. Taitaa tuella olla tämän romun kans niin paljo ongelmia ja selvitettävää, että ei vaan yksinkertaisesti ehdi vastaamaan viesteihin. Melkeen pitäis irtisanoa tuo Alykotivakuutus ja ottaa normaali vakuutus tilalle ja myydä laitteet pois. Hue-valot voi jättää, ne toimii ongelmitta omana itsenään.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.