Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Valoryhmän purkaminen?

klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 168 ✭✭
Terve

Tein taannoin kahdesta Osramin värivalosta ryhmän (raahaamalla lamput päällekkäin). Nyt tuo ryhmä pitäisi purkaa, mutta en keksi miten se tapahtuu. Osaako joku neuvoa?

Viestejä yhteensä

  • klampiklampi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 168 ✭✭
    No keksin sittenkin. Kun ryhmästä poistaa kaikki lamput, ryhmäkin poistuu. Sen jälkeen lamput täytyy parittaa uudelleen, ei onneksi tarvitse resetoida lamppuja välissä. Ilmeisesti helpompaa tapaa ei ole, kuten lamppujen siirtäminen ryhmästä pois?
  • FArmyFArmy Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 10
    Moro,

    Itsekin painin kyseisen asian kanssa kunnes hokasin miten puretaan ryhmä. Ryhmän säätöasetuksista, josta näkee kaikki ryhmään liitetyt lamput, pitää raahata poistettava valo alla olevaan roskakoriin. Liian pitkään ei saa painaa lamppua pohjassa, muussa tapauksessa avautuu valon oma valikko. Hieman hennompi raahaus roskakorin päälle ja roskakori vaihtaa väriä siniseksi. Tämän jälkeen lamppu näkyy normaalisti "laitteet" välilehdellä, eikä paritusta tarvitse tehdä uudelleen.


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.