Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Juttusarja Cozify-kokoonpanostani Zabbixin blogissa

JabaJaba Member Viestejä: 4

Moi!

En tiedä onko täällä Zabbix-valvontatuotteen käyttäjiä, mutta laitanpa tännekin silti. :-)

Cozify on muuten mainio tuote, mutta sen raportointi/tilastointiominaisuudet ovat aikamoisen köyhät... no, minä siis käytän Zabbixia valvontaan työkseni, joten aiemmin tänä keväänä virittelin moisen kotianikin valvomaan, keskeisenä valvottavana komponenttina Cozify ja siihen liitetyt laitteet.

Aloitin tästä projektista ihan huvikseen viikottaisen blogin LinkedInin puolella, eikä aikaakaan kun itse Zabbix-yritys bongasi minut, ja viime perjantaina he aloittivat julkaisemaan aiemmin LinkedIniin laittamiani juttuja oman virallisen bloginsa puolella ja siirtynen blogeineni heidän siipiensä alle.

Joten jos kiinnostaa lukea Cozifysta hieman eri vinkkelistä, aloita täältä -- Zabbixin posse julkaisee meikäläisen juttuja ulos joka perjantai: https://blog.zabbix.com/marrying-zabbix-and-cozify-iot-hub/20377/

Janne

Viestejä yhteensä

 • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 156 ✭✭

  Uteliaisuudesta, uskallatko kertoa millä kokoonpanolla käytät kotona? Linkkari en lukenut mutta blogi ei (tietenkään) kerro kovin tarkkaan.

  Töissä liiankin tuttu tuote, mutta muutamasta syystä ollaan irtautumassa. Välillä aina miettinyt alkaisinko tekemään valvontaa malliin tekemäsi mutta vielä ei ole niin sateista päivää tullut 😏


  ThinkSpeakiin lähetän jotain mutta se on osoittautunut liian yksipuoliseksi ja vaivalloiseksi etten ole jaksanut. Välistä miettinyt tekisinkö ihan kunnon automaation Cozify - Ansible - Esim Zabbix tai Signoz, mutta en rehellisesti sanoen ole jaksanut pilveen tunkea ja kotivermeiden ylläpito tuntuu vaivalloiselta kun samaa tekee töissäkin.

 • JabaJaba Member Viestejä: 4

  Moi!

  Tällaisella kokoonpanolla: https://whatsuphome.fi/about/hardware

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.