Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Yale Doorman tuki?

HarskiHarski Member Viestejä: 12

Moro!

Olen yrittänyt lueskella mikä on tilanne älylukkojen osalta mutta löytyy vain vuosia vanhoja keskusteluja jossa eri älylukkoja on esitetty toivelistalle.

Omasta ovesta löytyy Yale Doorman ja huomasin että siihen on nyt tullut (ilmeisesti uusi) lisäosa Yale Access moduuli lukkoon ja Yale Connect Wifi Bridge. Laitoin linkin combon tilaukseen ja nyt pari viikkoa käyttöä takana.

Tuo on samantyylinen kuin jo aiemmin käytössä ollut Yale Smart Living (tms).

Mikä otti silmään, niin tässä mainostetaan suoraan yhteensopivuutta mm. Google Homen, Amazon Alexan, IFTTT:n ja esim Philips HUE:n kanssa.

Itse en HUE:ta omista joten en pääse testaamaan sitä, mutta voisiko tämä lisäosa mahdollistaa tuen myös Cozifylle? Ilmeisesti aiemmin Yalen lukko on toiminut vain Verisuren kytkykaupan kanssa, mutta vaikuttaisi että nyt lukon käyttöä on avattu huomattavasti muillekin sovelluksille.

Olisiko Cozifyn siis mahdollista ottaa tämä asia tarkasteluun? Yale Doorman lienee Suomen yleisin älylukko ja olisihan tuo mahtavaa jos teemoja pystyisi ohjaamaan suoraan lukon tilan mukaan. Mielestäni tuo lisäosa ei ole ollenkaan pahanhintainen ja parin viikon kokeilun perusteella toimii hyvin.

Viestejä yhteensä

  • AnzelmiAnzelmi Member Viestejä: 14

    Itseä myös kiinnostais tietää koska Doorman V2N tuki saadaan? Ja nyt kun on Suomen markkinoillekkin saatu uudistettu Doorman L3.

  • Jukka KuhaJukka Kuha Member Viestejä: 14

    Moro,

    Tämä kiinnostaisi kovasti, Doorman L3 siltoineen tuli asennettua juuri.

    Älylukko kuitenkin aika olennainen osa älykotia ja Abloy-lukko löytynee aika monesta suomalaiskodista. Onko Cozifylla tulossa Yale tukea?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.