Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Firmwarejen jakelu Ubisys:n laitteille

Ilmeisesti Cozify on tietoisesti tehnyt linjauksen, että firmwareja jaellaan vain rasiaan asennettaville laitteille kuten S1 ja S2, mutta ei DIN-kiskoon asennettaville laitteille kuten S1-R ja S2-R. Tämä siitä huolimatta, että jälkimmäiset ovat yhtälailla Cozifyn tuettavien laitteiden listalla.

Pystyttekö jotenkin selittämään mikä tässä on logiikka? Tämä on mielestäni vähän yllättävä linjaus ja varsin harmillista varsinkin kun ottaa huomioon, että Ubisys tunnetusti aiheuttaa yhteensopivuusongelmia muiden laitteiden kanssa ja niihin olisi hyvä saada firmware-päivitykset, jos ne vaikka korjaisivat noita ongelmia.

Viestejä yhteensä

  • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 108 ✭✭

    Minäkin esittäisin pyynnön ylipäätään laittaa nykyistä aktiivisemmin jakeluun Ubisysin ja miksei muidenkin valmistajien laitteiden ohjelmistopäivityksiä. Tällä hetkellä laitteet on pakko poistaa päivitystä varten Cozifystä ja liittää joko valmistajan omaan hubiin tai sitten esim. Home Assistantiin, joka tukee paremmin laitteiden ohjelmistojen päivittämistä.

    Parasta olisi, jos käyttäjät voisivat itse ladata Cozifyyn haluamansa laitteen ohjelmistopäivityksen vaatiman tiedoston ja päivittää laitteensa sillä. Näin toimimalla Cozifyn resursseja ei kuluisi ohjelmistopäivitysten julkaisemiseen ja ne käyttäjät, joilla olisi tarvetta ohjelmistojen päivittämiseen, voisivat tehdä sen helposti Cozifyn kautta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.