Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Sääntöjen nimiä ei pysty editoimaan

monitmonit Member Viestejä: 127 ✭✭

Onko muillakin tullut sama ongelma nyt uusimman version myötä? Näyttää siltä, että sääntöjen nimiä ei pysty muokkaamaan.

Viestejä yhteensä

 • rrarra Member Viestejä: 14

  Ei näköjään voi

 • VinateroVinatero Member Viestejä: 25

  Mulla on ongelmana, että en voi rekisteröidä uutta kännykkää. Näyttää vaikka kuinka monen yrityksen jälkeen, että hubi on pilvessä..

 • Jukka KuhaJukka Kuha Member Viestejä: 13

  Sääntöjen nimien muokkaus on tosiaan poistunut ja hankaloittaa elämää tällä hetkellä todella paljon. Laitteita itsellä on toista sataa ja sääntöjä varsin paljon. Sääntöjen nimien muokkaaminen on aika ehdoton juttu ja sääntöjen sorttaaminen/ryhmittely olisi myös varsin toivottava lisäys.

  tähän kaipaisin nyt Cozifyn suunnasta nopeita toimia..

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,133 admin

  Tuo onkin jäänyt itseltäni huomioimatta. Jos tuo ominaisuus on tarkoituksella poistettu, niin se on kyllä takapakkia käyttäjän kannalta.

  @kruotois @samppa @Jere Mikäs tilanne on tämän suhteen?

 • Jukka KuhaJukka Kuha Member Viestejä: 13

  Tähän odottelen Cozifyn suunnalta edelleenkin reagointia.

  Kun tuon nimeämisen saa palautettua takaisin toimintaan, niin seuraava steppi voisi olla sääntöjen ja laitteiden jonkinlainen sorttaus; nyt tuntuu menevän kaikki ihan randomisti ja on välillä aika tuska tietyn laitteen/säännön etsimisessä..

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 95
  editoi lokakuu 4

  Sama ongelma vaivaa edelleen ainakin Android-sovellusta ja web-käyttöliittymää. Tuo hankaloittaa häiritsevän paljon sääntöjen erottamista toisistaan ja niiden toiminnan ymmärtämistä, kun laitteita ja sääntöjä on vähänkin enemmän.

  Esimerkiksi itselläni oli kuusi lämmityksen ohjaukseen liittyvää sääntöä, jotka oli aiemmin nimetty kuvaavasti tyyliin "Matalampi lämpötila arkiöinä", "Korkeampi lämpötila arki-iltoina" jne. Nyt, kun jouduin tekemään säännöt uudelleen juuri hankkimaani Zen-hubiin, on monimutkaisen teeman toiminnan hahmottaminen hankalampaa, kun kaikki säännöt on nimetty oletusarvoisesti muotoon "Teeman ajastus" ja jokainen sääntö pitää klikata auki, jotta näkee, mitä tilannetta se koskee, kun aiemmin asia selvisi sääntöjen itse muokatuista nimistä.

  Kyseisen bugin korjaaminen tai ominaisuuden palauttaminen ei liene kovin hankala tehtävä, joten toivoisin pikaista korjausta tähän jo ainakin helmikuusta 2022 lähtien vaivanneeseen pieneen, mutta sitäkin ärsyttävämpään ongelmaan. Kiitos jo etukäteen. -)

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,133 admin
  editoi lokakuu 5

  Laitetaan tähän pieni väliaikatieto. Ilmoitin tuosta sääntöjen nimeämisen ongelmista eteenpäin jokin aika sitten. Näyttää siltä, että se on pudonnut/kadonnut jonkin päivityksen yhteydessä.

  Odotellaan päivitystä. Tiedotan sen etenemisestä, kunhan tietoa tulee tarjottavaksi.

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 95

  Hienoa, kiitoksia. 🙂

 • TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 95

  En tiedä, onko web-käyttöliittymää päivitetty viime aikoina vai oliko tämä ominaisuus siellä jo aiemminkin, mutta ainakin nyt voi web-käyttöliittymän kautta muokata sääntöjen nimiä. Sääntöä muokattaessa on ruudun alareunassa punaisen Poista sääntö -painikkeen yläpuolella painike Muuta nimi. Uutta sääntöä luotaessa nimeä ei edelleenkään voi valita, eikä nimen muuttaminen onnistu myöskään mobiilisovelluksessa.

  Lopullista korjausta odotellessa voi siis hyödyntää tuota mahdollisuutta. :-)

 • AMRAMR Member Viestejä: 78
  editoi marraskuu 18

  Olen jotenkin tämän keskustelun onnistunut missaamaan totaalisesti.

  Onkohan sääntöjen nimien editointia koskaan ollutkaan iPhone -sovelluksessa? En ole ainakaan koskaan moista huomannut. 😂

  Erittäin kätevä ominaisuus olisi kyllä ...

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,133 admin

  Jep, kyllä se on ollut ja jossain vaiheessa mennyt ”rikki”. Pari viestiä laittanut tuosta kehittäjille, tuloksia odotellaan edelleen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.