Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

toiminta 3G verkossa

MinunCasaMinunCasa Member Viestejä: 2

Olisin kiinnostunut hankkimaan mökilleni optimoituun talviylläpitoon Hubin, lämpömittarit ja älypistorasian. Mökillä on kuitenkin huono 4G-verkko ja välillä tippuu 3G:n puolelle. Onko esim Cozifyn suosittelemalla Teltonican modeemilla mitään käyttöä tuolla ja löytyykö jotain muuta mahdollisuutta yhdistää laitteet jos 4G ei toimi?

Viestejä yhteensä

 • TuplajiiTuplajii Member Viestejä: 34

  Joku voi korjata jos olen väärässä, mutta alempienkin yhteyksien luulisi riittävän yhteydenpitoon hubin kanssa etäältä.

  Mutta jokatapauksessa tuo lämpötilan optimointi toimii paikallisesti ilman yhteyttä pilveen, kunhan vain laitteet ja hubi juttelee paikan päällä keskenään.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,017 admin
  editoi huhtikuu 8

  Jep, tuo käsitys minullakin. Hidas nettiyhteys näkyisi todennäköisesti ensimmäisenä kameroiden live-kuvissa, mikäli asetukset olisi käännetty kuvanlaadullisesti tappiin.

  Nuo lämpömittarit ja pistorasiat kun ovat vain yhteydessä HUBiin, niin siinä on se tärkein. Netin kautta tulevat ohjauskomennot eivät tarvinne nopeata kaistaa.

  Ja toisekseen, ei se 4G mikään autuus ole. Näyttää 4G yhteydet joskus takkuavan aika uskomattoman alhaisilla nopeuksilla, häviten jopa 3G verkon nopeuksille.

 • MinunCasaMinunCasa Member Viestejä: 2

  Kiitos teille!

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.