Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Käyttäjien toimiviksi testaamat kamerat

timolavitimolavi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 141 ✭✭
editoi maaliskuu 2021 kohteessa Ohjeet ja vinkit

Hikvisionin kamera sammui ja hyvät kokemukse Foscamin C2 kameran helppokäyttöisyydesta ja toimintavarmuudesta (jopa ulkona räystään alla) johti päätökseen hankkia Foscamin G4P kameran.

Sen suurin resoluutio on 2560×1440, ei siis kuitenkaan nimestä arvattaavissa oleva 4K. Optiikka on laajakuvainen ja tuolla resoluutiolla saa tarkkaa kuvaa melkein "puolesta pihasta".

Cozifyyn liittäminen toimii hyvin, mutta välillä tulee ilmoitus: "Virhe live-kuvan yhdistämisessä". Kokeilin säätää kameraan erilaisia resoluutioita, mutta suurin luonnollinen resoluutio toimii kuitenkin parhaiten. Usein jonkun muun kameran kuvan katsominen ensin auttaa kuvan näkymiseen. Tallenukset toimivat aina.

Käytän myös kännykässä sovellusta Onvifer. Siihen kameran kuva tulee aina heti ja myös sen avulla saan etäyhteyden kaikkiin kameroihin internetin kautta. Yhteys on valokuituyhteys, sen reititin on sillattuna ja Ubiquitin USG-palomuuri suojaa ja jakaa verkkot kahteen osaan. IoT ja kamerat on toisessa osassa eristettynä palomuurilla pääverkosta.

Post edited by Pudeman on

Viestejä yhteensä

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.