Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kysymyksiin vastaaminen

RekkuRekku Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 4

Moi,

Onko muilla ongelmia saada vastauksia kysymyksiin cozifyltä? Olen sunnuntaista asti odotellut kysymyksiin vastauksia ja useempaan kertaan kysynyt eikä tule mitään vastausta?!?!?

Hub keskustelee aloituspaketinmukana tulleiden laitteiden kanssa kerran puolessa tunnissa. Laitteiden tilat päivittyy sovellukseen todella isolla viiveellä. Toimivien laitteiden listalla oleva kamera saa liveyhteyden heti kun kameran avaa sovelluksesta ja välillä saa odottaa 5min

Viestejä yhteensä

  • lena_hclena_hc Member Viestejä: 47

    Samanlaiset kokemukset on itsellänikin. Yhden kerran yritin olla yhteydessä tukeen, eikä tähän mennessä ole kuulunut vastausta. Yhteydenotosta on jo useampi vuosi aikaa. Pari kertaa jaksoin kysellä tuloksetta vastauksen perään. Sama linja tuntuu olevan tällä foorumillakin käytössä. Muutamaan kertaan joku yrityksen edustaja on ollut täällä aktiivisesti läsnä, mutta niitä aktiiviisia jaksoja on seurannut aina pitkä hiljainen jakso.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.