Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Nexan 433MHz Pistorasian paritus

samvahsamvah Member Viestejä: 7
kohteessa Support

Moi.Ongelmana on Nexan pistorasian 433MHz paritus cozifyyn.Pistorasiaa ohjataan mukana tulleella kaukosäätimellä, pistorasiassa ole parituspainiketta. Pitäisikö kaukosäätimen komennot opettaa cozifylle.

En löydä mistään toimivaa ohjetta operaatiolle?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,061 admin
  editoi helmikuu 4

  Eipä ole tuota tehtyä muutamaan vuoteen, mutta muistelen, että kun painat sitä pistorasiaa verkkoon, niin samanaikaisesti painat sen kaukosäätimen ON -nappia. Joku napsahdus muistaakseni kuului onnistumisen merkiksi. Tämä siis suoraan ohjaukseen ohi Cozifyn.

  Nexan kakea (7 painiketta) voi käyttää vastaavasti resetointiin: painaa all of samanaikaisesti kun kytkee pistorasiaa verkkoon. Montako painiketta siinä kakessa on?

  Todennäköisesti se kake on paritettu suoraan pistorasiaan.

  Nyt siis paritus tulisi purkaa ja parittaa molemmat hubiin. Teemoilla ja säännöillä sitten ohjelmoidaan laitteiden toiminta. Sillä kaukosäätimellä hubiin liittämisen jälkeen voi ohjata muitakin laitteita kuin vain sitä pistorasiaa. Tai käynnistää/sammuttaja teemoja.

  Laita hubista laitteiden etsintä päälle ja kytke se resetoitu pistorasia verkkoon, niin ne parittuvat. Samoin kaukosäädin parittuu hubiin ON painiketta painamalla, kun laitteiden etsintä on päällä.

  Lähteekö tuolla ohjeella toimimaan.

 • samvahsamvah Member Viestejä: 7

  Oikein muistit.Sain liitettyä kaikki 9 pistorasiaa hubiin,kaukosäätimet ovat 7 painikkeisa.

  Nyt vääntämään teemoja ja muuta mukavaa.Kiitos ohjeista.

 • ReneLehtonenReneLehtonen Member Viestejä: 1

  Moro. Mulla on myös ongelmia Nexan tuotteiden kanssa, hubi ei saa niitä millään pariutettua vaikka kuinka olen manuaalisesti koittanut. Millä tavalla indikaattorivalon pitäisi vilkkua Nexan tuotteissa pariutuksen aikana, nopeasti vai hitaasti? Olen myös painanut LEARN nappia. Ja kyseiset tuotteet nexalta ovat: LCRM-1000 ja LGDR-3500.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,061 admin

  Tuosta ”tonnisesta” ei ole kokemuksia, mutta tuon ulkopistorasian luulisi parittuvan kuten sisäversiotkin eli laita HUB etsimään uutta laitetta ja laita tuo pistorasia verkkoon. Tee se lähellä HUBia.

  Tuliko siinä mukana jotain omaa kauko-ohjainta? Jos tuli, se on todennäköisesti paritettu siihen ja pistorasia tulee resetoida ennen paritusta. Tuossa vielä manuaali: https://nexa.se/wp-content/uploads/2019/10/LGDR.pdf

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.