Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Lidlin zigbee valot

joukotahjoukotah Member Viestejä: 4

Onko tietoa, että miksi lidlin zigbee valo ei toimi sarastusvalona.

Lampun valmistaja / malli laitteen tiedoissa _TZ3000_49qchf10 TS0502A.

Lampun kirkkauden säätö kyllä toimii, mutta sarastusvalona menee aina suoraan siihen valittuun kirkkauteen eikä välitä valitusta ajasta mitenkään.

Viestejä yhteensä

  • KattinenKattinen Member Viestejä: 44
    editoi tammikuu 11

    En osaa Cozifyn puolesta vastata mutta varmaan tiesit jo että Lidlin lamput ei ole virallisesti tuettuja Cozifyssa. Esim. valkoisen valon värin sävyä ei pysty säätämään, kirkkautta kyllä. Toivottavasti saadaan korjauksia puutteisiin lähiaikoina Cozifyn taholta, kun Philips, Osram, Airam ja IKEA malleja on virallisesti tuettuna niin mielestäni Lidlin lamput täydentäisi halpis-malleissa vaihtoehtoja hyvin.

    Muistaakseni E27 kantaisten Osramien kanssa oli itselläni vastaava ongelma sarastusvalona. Philips Hue kynttilälamput on omista lampuistani toimineet parhaiten (en ole kokeillut läheskään kaikkia malleja mitä löytyy). Tosin nekin "hypähtää" aluksi ehkä 10-20% kirkkausasteelle ja alkaa sitten kirkastua määritellyssä ajassa täyteen kirkkauteen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.