Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

12V UPSit Cozifyn kanssa

TuplajiiTuplajii Member Viestejä: 14
editoi tammikuu 7 kohteessa Teknologiakeskustelu

Onko mitään ideaa muuten tällaisissa 12V UPSeissa Cozifyn varavirtalähteenä: (Esimerkkilaitteeksi kopsattu eka mikä googlesta löytyi, ei siis välttämättä just tämä)

Ei varmaan ole kuitenkaan ihan kauhean harvinainen tilanne, että Hubin optimaalinen sijainti noin muuten on aika ahdas väkisin kookkaille 230v UPSeille?

Jos on ideaa, niin voisiko vaikka järjestävä taho selvitellä, että minkälainen pömpeli olisi passeli ratkaisu jos tavoitteena olisi pitää Cozify hengissä vaikka 15-30min sähköjen katkeamisen jälkeen ja siten parantaa järjestelmän kykyä toimia murtohälyttimenä.

(Tietenkin verkolle järjestettävä myös oma varavirtansa)


edit. Ja paras ratkaisuhan varmaan olisi akkuvarmennettu 230V->12V virtalähde jolla korvattaisiin tuo Cozifyn vakiovirroitin.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 958 admin

  Hae palstalta UPS hakusanalla, niin saat aika monta ketjua aiheesta. Noissa ei taida olla kyllä nimenomaan tuota 12 V järjestelmiä.

 • TuplajiiTuplajii Member Viestejä: 14

  Tosiaan sepä se, näitä 12V toteutuksia ei taida olla yhtään mainittuna?

  Mutta siis jos nyt yhtään on ymmärtänyt nettikirjoittelusta, niin noilla pystyisi varmistelemaan itse hubin lisäksi esim. kameroita tms. verkkovirrasta riippuvaisia laitteita.

  Tässä muuten yksi kovasti kiinnostava tuote: https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/114405/10120431/bluewalker-powerwalker-dc-secureadapter-12v-ups-laite-25w-2600mah-musta

  Full Load Backup Time 25min / Half Load Backup Time 50min (valmistajan sivuilta)

  Olisiko tuo siis niin helppo ratkaisu?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.