Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Airam palovaroitin ongelma

KnotKnot Member Viestejä: 3
editoi tammikuu 1 kohteessa Support

Minulla on viisi Airamin LM-101LE varoitinta ja kaksi tunnistuu väkisin samalle tunnukselle (Airam smoke alarm 3). Toimii kyllä, mutta haluaisin tuon kuitenkin omalle tunnukselleen ja merkattua oikeaan huoneeseen.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,061 admin

  Kokeilitko parituksen jälkeen noiden kahden kohdalla niiden nimeämistä? Eli resetoi ko laitteet. Parita ensin toinen, nimeä se uudestaan ja taltioi haluttu huone. Sitten seuraava laite samat toimenpiteet.

  Tapahtuiko tuon em ohjeen jälkeenkin, että laitteet ovat samalla tunnuksella?

 • KnotKnot Member Viestejä: 3

  Jeps, kokeiltu. Ei auta vaikka nimeää kokonaan uudelleen resetoinnin jälkeen. Nimesin kaikki uudelleen SAL1-5:ksi niin, että SAL3 puuttuu välistä ja yritin olohuoneen tunnistinta parittaa nyt tuolle SAL3-tunnukselle. Testipainiketta painaessa parituksen aikana alkaa SAL5 (makkari) hälyttää ja tulee paloilmoitus siitä eikä uutta laitetta tunnisteta.

  Tätä kokeilin myös niin, että SAL5:ssa on patterit paikallaan sekä ilman. Ainoa ero tuli siitä, että patteri paikallaan alkaa myös tuo SAL5 hälyttää.

  Paritusta teen siis manuaalisesti, kun automattisesti ei tunnista mitään noista. Ei kai tässä nyt ole mitään neljän tunnistimen maksimirajoitusta järjestelmässä?

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,061 admin

  En muista tuota, onko palovaroittimien maksimimäärässä jotain rajoitteita.

  Noista Airamin palovaroittimista on tosin palstalla joitain kommentteja, joiden mukaan toimivat niin ja näin. Jollain alkoi huutamaa öisin ja jollain valitti pariston tilaa. Ei tietysti paljon lohduta ongelmaasi tämä tieto. Jollei palstan parviälystä löydy apuja, kysy tuesta ([email protected]) mikä tuossa voisi olla ongelmana.

 • KnotKnot Member Viestejä: 3

  Juu, näin varmaan täytyy tehdä.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.