Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Cozify ja Google Nest Hub

Jani LehtinenJani Lehtinen Member Viestejä: 4

Hei

Tein heräte ostoksen ja hankin Google Nest Hub:n kaikkien muiden kikkareiden lisäksi. Kokoonpanosta löytyy tällä hetkellä x kappaletta sensoreita ja antureita, Dlinkin dome valvontakamera, sähkökytkimiä, sekä Zigbee valoja (Philips ja Ikea) jotka linkitetty Philips Hue Bridgen kautta Cozifyyn ja sen sääntöihin. Valoja ohjaan pääsääntöisesti hue switcheillä. Pystyykö tuon Goole Nest Hubin kautta komentamaan esim. sähkökytkimiä, jotka on paritettu pelkästään Cozifyn kanssa ja saako esim. lämpötila-anturin lukemia tuotua Nest Hubin näytölle? Millä tavoin muut hyödynnätte Cozify kokoonpanossa Google Home/Nest laitteita?

Jani

Viestejä yhteensä

 • mixumixu Member Viestejä: 4

  Moro! Onkohan kellään näistä mitään kokemusta yhdistyykö toidiin mitenkään? Kokeilit varmaan itse, kun ei kukaan muukaan ole vastannut mitään?

 • Jani LehtinenJani Lehtinen Member Viestejä: 4
  editoi joulukuu 2021

  Moi

  Laitteet eivät keskustele toistaiseksi millään tavalla toistensa kanssa. Google Nexus Hubin lista tuetuista laitteista ja valmistajista on huima, joten ihmettelen, jos Google olisi tässä ongelmassa pullonkaulana. Ésimerkkinä voisi toimia vaikka Nexa Bridge X jossa on Google Assistant tuki. Nexa Bridge X laitteessa on lähes samat ominaisuudet kuin Cozify Hub:ssakin mutta lisänä tätä pystyy ohjaamaan puheella tuon Assistantin kautta. Tuon Nexan appi näyttää myös varsin pätevältä. Tähän liittyen tästä linkistä löytyy esittelyvideo. Toivottavasti Cozifyn appiin saataisiin lisää vastaavan laista visuaalisuutta esim. sähkön kulutuksen seurantaan. NEXA BRIDGE X - YouTube

  Post edited by Jani Lehtinen on
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.