Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Osramin valokytkin ja liiketunnistin

Pauli HartalaPauli Hartala Member Viestejä: 13

Osramin lightify bridge lakkaa toimimasta 2021 loppuvuodesta tai ainakin heidän pilvipalvelimensa ajetaan alas silloin. Onko bridgeä mahdollista yhdistää cozifyn palvelimeen tai voiko liiketunnistimelle ja valokytkimelle saada tukea? Voiko näille saada tukea Philipsin bridgen kautta jotenkin? Liiketunnistin ei oikein toimi kuin Osramin lampun kanssa, valokytkin ei ole niin tarkka.

Viestejä yhteensä

 • Valinnat
  TKLTKL Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 121 ✭✭
  editoi joulukuu 2020

  Osramin/Ledvancen Zigbee-laitteiden luulisi toimivan ainakin Huen kanssa suoraan eli sinun ei pitäisi silloin tarvita lainkaan Osramin bridgeä. Varmaan Cozifykin löytää nuo laitteet? Kokeilemalla selviää.

 • Valinnat
  PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,205 admin

  HUB tukee lamppuja ja pistorasioita, muuta noiden kahden osalta en ole varma.

 • Valinnat
  Pauli HartalaPauli Hartala Member Viestejä: 13
  editoi tammikuu 2022

  Kytkimellä ei ole tukea muilla partnereilla kuin osramilla, touchlink yhteys pitäisi onnistua suoraan smart+ lamppuun eli ehkäpä lampun resetointi onnistuu tarvittaessa ilman pilvitukea. Liiketunnistimen pitäisi toimia useamman kuin yhden smart+ partnerin kanssa, se on yksinkertainen lämpötilan vaihtelua mittaava laite. Valoisuutta se ei mittaa. Ei ehkä suuren panostuksen arvoinen. 7.6.2021 Nyt tuli firmis/ohjelmistopäivitys joiden avulla voi jatkaa laitteiden käyttöä paikallisella wifi-yhteydellä. Ensimmäisellä yrittämällä en tosin onnistunut saamaan yhteyttä osram-bridgeen. 23.1.2022 Nyt toimii muuten paitsi lightify appin kanssa en oikein tule toimeen. Viive on aikamoinen, mobiilidata ei voi olla käytössä, wifi-tukiasema täytyy olla sama kuin mikä on bridgeen määritelty. Lisäksi vielä näyttö jää päälle, jos äppi unohtuu siihen auki. Mitään tukea tai päivityksiä ei ole saatavilla.

  Post edited by Pauli Hartala on
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.