Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Lampuista

Minkä valmistajan lamput toimivat parhaiten? Belkin Wemot on ainakin huonoja siinä tapauksessa, että sähköt käy poikki, tai käyttää vahingossa katkaisijasta lampun virrat poikki. Sähkökatkon jälkeen lamppuun syttyy valo ja näkyy hubissa harmaana. Lamppua ei palaudu hubiin muuten kuin resetoimalla lamppu ja lisäämällä lamppu uudelleen hubiin. Miten muiden valmistajien lamput toimii sähkökatkossa?

Viestejä yhteensä

  • IiroSIiroS Member Viestejä: 76
    Ainakin Philips Huet palaa sähkökatkon takaisin suht nopeasti takaisin Cozifyn listalle, mutta lamppuun syttyy valo "perusasetuksella" eikä esim. Cozifyn väriteeman mukaisena. Valo syttyy, vaikka lamppu olisi ollut Cozifyn kautta pois päältä, tämä ilmeisesti Philips Huen "turvaominaisuus". Samoin jos valoista ottaa virran pois seinäkatkaisijasta ja sytyttää uudestaan.
  • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
    Osram toimii pääsääntöisesti samalla tavalla kuin Philips. Tällä hetkellä sähkökatkon jälkeen pitää käyttää teema pois päältä ennen kuin teeman mukaiset asetukset ajetaan laitteisiin.
  • mpeltomaampeltomaa Member Viestejä: 23
    Osramin lamput katoaa täällä ainakin sähkökatkon myötä. Ja onkin sitten todella kovan työn takana saada takaisin. Ei auta lampun reset eikä muuttkaan. Vaikka kaikki menee täysin ohjeiden mukaan ja lamppu vilkahtaa mutta ei tule Cozifyn listalle ei millään.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.