Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Wifi-pistorasia Cozifyn kanssa?

PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 38
editoi marraskuu 2020 kohteessa Kysy Cozifyltä

Hei!

Toimivat wifi-verkkoon kytkettävät älypistorasiat yleensä Cozify kannsa?


Esim. tällainen löytyy:

Eli pystyykö tällaista ajastamaan pelkästään cozify-hubin avulla? Vai pitääkö asentaa valmistajan oma android-sovellus puhelimeen.

Post edited by Polarbeer on

Viestejä yhteensä

 • JereJere Member, Administrator, Cozify Viestejä: 52 admin

  Hei!

  Lähtökohtaisesti suurinta osaa WiFi-älylaitteista ei ole testattu virallisesti. Tämä siksi, että ZigBee ja Z-Wave ovat osoittautuneet suosituimmiksi ja luotettavimmiksi radioiksi. Yhteyden vahvuus on tärkeää eritoten ulkokäyttöön sopeutuvissa laitteissa, sillä Hubin ja laitteen välillä tulee olemaan normaalien väliseinien lisäksi ulkoseinät ja niiden eristykset. WiFi-laitteiden kohdalla tätä yhteyttä pitää joissain tapauksissa vahvistaa WiFi:n jatkajilla, jotka toisinaan saattavat tuoda muita ongelmia WiFi-verkkoon.

  Huom! Osa WiFi-laitteista saattaa tuen puutteesta huolimatta toimia Cozifyn kanssa ilman suurempia ongelmia. Olisi mielenkiintoista kuulla, jos jollakin on kokemuksia kyseisenlaisista WiFi-älypistorasioista. Jos yhteensopivuudessa ilmenee puutteita, kannattaa tukea toivoa toivepalstallamme.

  Ystävällisin terveisin, Jere / Cozify

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 964 admin

  Ja jos noita kokemuksia alkaa kertymään noista Wi-Fi laitteista, tehdään ketju tuonne käyttäjien testaamien z wave ja Zigbee laitteiden jatkoksi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.