Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Wifi-pistorasia Cozifyn kanssa?

PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 57

Hei!

Toimivat wifi-verkkoon kytkettävät älypistorasiat yleensä Cozify kannsa?


Esim. tällainen löytyy:

Eli pystyykö tällaista ajastamaan pelkästään cozify-hubin avulla? Vai pitääkö asentaa valmistajan oma android-sovellus puhelimeen.

Post edited by Polarbeer on

Viestejä yhteensä

  • Valinnat
    JereJere Member, Cozify Viestejä: 58 mod

    Hei!

    Lähtökohtaisesti suurinta osaa WiFi-älylaitteista ei ole testattu virallisesti. Tämä siksi, että ZigBee ja Z-Wave ovat osoittautuneet suosituimmiksi ja luotettavimmiksi radioiksi. Yhteyden vahvuus on tärkeää eritoten ulkokäyttöön sopeutuvissa laitteissa, sillä Hubin ja laitteen välillä tulee olemaan normaalien väliseinien lisäksi ulkoseinät ja niiden eristykset. WiFi-laitteiden kohdalla tätä yhteyttä pitää joissain tapauksissa vahvistaa WiFi:n jatkajilla, jotka toisinaan saattavat tuoda muita ongelmia WiFi-verkkoon.

    Huom! Osa WiFi-laitteista saattaa tuen puutteesta huolimatta toimia Cozifyn kanssa ilman suurempia ongelmia. Olisi mielenkiintoista kuulla, jos jollakin on kokemuksia kyseisenlaisista WiFi-älypistorasioista. Jos yhteensopivuudessa ilmenee puutteita, kannattaa tukea toivoa toivepalstallamme.

    Ystävällisin terveisin, Jere / Cozify

  • Valinnat
    PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,205 admin

    Ja jos noita kokemuksia alkaa kertymään noista Wi-Fi laitteista, tehdään ketju tuonne käyttäjien testaamien z wave ja Zigbee laitteiden jatkoksi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.