Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Cozify hubi ei käynnisty/buuttaa

STGSTG Member Viestejä: 5

Terve!


Eli Hubi ei enää jostain syystä ns. käynnisty ns. verkkoon. Löysin täältä jostain vanhasta ketjusta ohjeen että irroittamalla laitteen sisällä olevan nappipariston laite taas käynnistyy. Tein tämän ja sain hubin henkiin mutta kun otin siitä virtajohdon uudelleen irti ja laitoin takaisin niin taas sama juttu eli laite ei enää käynnisty vaikka ns. virta päällä.

Mitä siis seuraavaksi?? En muista nyt milloin tuon ostin mutta varmaan lähellä on ainakin 2 vuoden rajaa.

Pitääkö tuo sisällä oleva nappiparisto vaihtaa vai mikä on laitteen tilanne. Aika lyhyt on käyttöikä jos tähän nyt hyytyy lopullisesti.


-Henri Tuisku

Viestejä yhteensä

 • JiOJiO Member Viestejä: 7

  Itsellä oli kuukausi takaperin sama ongelma ja melkein olin ostamassa uutta hubia. Vaihdoin uuden pariston ja toiminut siitä asti jälleen moitteetta.

  -Johannes

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,137 admin

  Näistä voisi olla hyvä tehdä tiketit tukeen, varsinkin jos teidän laitteet ovat samalta ajalta. Mikäli hubia joutuu avaamaan, tulisi tästä olla kyllä valmistajan toimesta kuvalliset ohjeet. Itselläni alkupään laite, eikä siinä ole esiintynyt ko ongelmaa.

  @Jere Onko tällaista tietoa kantautunut jo teille päin?

 • STGSTG Member Viestejä: 5
  editoi syyskuu 2020

  Vaihdoin itsekin nyt tuon pariston ja nyt näyttäisi virtojen poisoton jälkeenkin käynnistyvän taas normaalisti.

  Pelkällä pariston irroittamisella laitteen sai siis aina pystyyn ns. kerran mutta seuraavalla kerralla kun virta katkeaa niin ei enää käynnisty. Nyt uudella paristolla homma taas toimii.

  Eihän tuo toki vaikea operaatio ole jos on vähänkään viitseliäisyyttä mutta tuskin tuo kuuluu kuitenkaan tuotteen virallisiin "huoltotoimiin". Helpompi toki vaihtaa paristo kun lähteä laitetta vaihtamaan takuun piiriin tai ostamaan uutta....


  Tässä vielä oman laitteen sarjanumero jos siitä on jotain apua: 20161221-W-3696

 • legelege Member Viestejä: 4

  Itsella hubi pimeni ja syyksi paljastui muuntaja joka oli antautunut aiheuttaen pientä mustumista. Onneksi ei palanut.....

 • samvahsamvah Member Viestejä: 8

  Samat oireet ja samat lääkkeet tääläkin.Neljästä ruuvita kaksi on pohjan mustien "pehmusteiden" alla ja patteri on CR2032.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.