Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Kantaman jatkaja

Onko myynnissä mitään kantaman jatkajaa, millä saisi pistorasian toimimaan vähän pidemmällä? Tellduksen z-wave extender ei ainakaan suoraan toiminut.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin

  Pistorasiat itsessään laajentavat verkkoa. Onko sulla mahdollista laittaa pari pistorasiaa välille? Paljonko on välimatkaa ja minkälaisia seiniä on välissä?

 • MatuhMatuh Member Viestejä: 6

  Tuo olikin uutta tietoa, että pistorasiat laajentavat verkkoa. On mahdollista laittaa pistorasiaa lähemmäs. Täytyykin kokeilla.

  Välimatkaa on yli 30m, mutta seiniä ei ole juurikaan. Latoon pitäisi saada massikka talvella lämpiämään kauko-ohjatusti.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin

  Tee paritukset lähellä hubia ja siirrä sen jälkeen kauemmaksi aloittaen HUBin suunnasta. Verkon muodostuminen saattaa viedä hetken, joten anna aikaa sille.

  Etäisyys on aika pitkä. Kokeilemallahan tuo selviää.

 • zeippizeippi Member Viestejä: 1
  editoi joulukuu 2020

  Onko kellään kokemuksia Ikean signaalivahvistimesta? Toimiiko cozifyn kanssa. Verkossa Ikean ja Philipsin lamppuja (https://www.ikea.com/fi/fi/p/tradfri-signaalinvahvistin-10400408/)

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin

  Ei toimi ainakaan tänne kirjoitettujen kokemusten perusteella. Tässä ketjussa aiheesta: https://forum.cozify.fi/discussion/comment/6020#Comment_6020

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.