Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

TP link deco m9 ja zigbee tuki

Tuli ajankohtaiseksi hommata jokin tällainen Wi-Fi verkon laajennus setti, vaihtoehtoja selatessani huomasin että tuo tp linkin deco m9 plus sarja mainostaa tukevansa myös zigbee verkon kantavuuden laajentamista joten kysymys kuuluukin että toimiiko tämä Cozifyn kanssa vai onkohan jokin merkkiriippuvainen homma tai onko jollain kokemuksia toimiko aidosti käytännössä vai vaan ehkä periaate tasolla?

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin

    Korjatkoon paremmin asiasta tietävät, mutta käsitykseni mukaan siitä ei ole tässä tapauksessa hyötyä. Tuo TP luo erillisen verkon, joka ei ole yhteydessä Cozifyn HUBin verkkoon, joten siltä osin laajennusta ei tule.

    Zigbee verkon ja kantaman laajennus onnistuu kätevästi noiden pistorasioiden, plugien avulla. Pistorasiassa ollessaan niille tulee virta koko ajan, vaikkei siihen kytketty laite olisikaan päällä. Saksan Amazonissa on ajoittain hyviäkin tarjouksia Osramin pistorasioista. Ja tietysti Ikean tuotteet myös.

  • LariLari Member Viestejä: 23

    Itselläkin on ymmärrys, että ko. laitteessa on jokin TP:n oma älykotisovellus eikä sitä voisi hyödyntää muutoin. Tästä syystä tuli valittua toinen mesh-laite. Oli hieman epämääräisesti TP:n materiaaleissa, mutta olisiko ko. laitteen käyttöohje sitten avannut mistä on kyse.

    Mökillä Cozify hubin ja Osramin ulkopistorasian välinen etäisyys on n. 20m ja toimii. Välissä hirsiseinä ja lautaseinä eli hubi on sisällä, pistorasia ulkorakennuksen sisäpuolella. Vähän piti sijaintia säätää, mutta hyvin toiminut. Parituksen tein ensin lähempänä ja sitten etsin pistorasialle paikan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.