Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Foscam C2 ja mesh wifi

seisoppaseisoppa Member Viestejä: 11

Moro! Ongelma on moinen: Foscamin oma sovellus löytää kameran moitteetta, kun laite on wifi-yhteyden päässä, mutta Cozify ei siihen saa yhteyttä. Verkkokaapelilla myös Cozify löytää kameran, mutta en saa vaihdettua tilaa wifiin. Olen 100 % varma, että salasana on oikein kirjoitettu, mutta silti hubi herjaa, että "Wifin vaihtaminen epäonnistui". Käytössäni on TP-Linkin Deco M5 mesh-järjestelmä kolmella boksilla ja wifiä haettaessa hubi löytää ne kaikki. Yhdistäminen ei onnistu yhteenkään näistä. Ideoita?

Viestejä yhteensä

  • Valinnat
    PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,205 admin

    Oletko toiminut ao ohjeen mukaan?


    FOSCAM C2 (WiFi-yhteyden muodostus ongelmissa)

    (Mikäli kamera muuten asentuu normaalisti, mutta WiFi-yhteys ei muodostu onnistuneesti missään vaiheesssa).

    1. Liitä kamera Ethernet kaapelilla Wifi-reitittimeesi.
    2. Lataa ja asenna tietokoneelle Foscamin verkkosivuilta www.foscam.com Support -> Download center -> Software Tools -osastolta Tools: Equipment Search Tool (Mac / Windows), sekä Plugins: Plugin for HD Cameras (Mac / Windows)
    3. Käynnistä Equipment Search Tool ja valitse kamera listalta kaksoisklikkaamalla
    4. Tästä avautuu verkkosivu web-selaimeen (Mikäli web-selain oletuksena on käytössäsi Chrome, kopioi avattu url-osoite osoitepalkista, ja avaa sama osoite Firefox tai Safari selaimella)
    5. Salli sivun käyttää ehdotettua liitännäistä, ja kirjaudu sisään tehdastunnuksilla (reset tapauksessa) / itse määrittämilläsi tunnuksilla Käyttäjänimi (oletus): admin Passwd (oletus): (jätä tyhjäksi)
    6. Sivu pyytää määrittämään uuden käyttäjätunnuksen ja salasanan
    7. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksilla
    8. Valitse sivupalkista Network -> Wireless Settings -> Paina nappia "Scan" ja valitse kotisi WiFi verkko listalta ja liity WiFi verkkoon kirjoittamalla verkkosi salasana
    9. Nyt kamerasi pitäisi toimia WiFi-verkossasi ja olla lisättävissä mm. Cozifyyn. Lisäämisen jälkeen voit sulkea Foscamin selainhallintanäkymän.


  • Valinnat
    seisoppaseisoppa Member Viestejä: 11

    Moi! Tilanne on ratkennut. WiFi-verkkoni nimessä oli ääkkösiä ja syystä tai toisesta se aiheutti ongelman. Vaihdoin SSID:n ulkomaaystävällisemmäksi ja johan lähti toimimaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.