Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Paljun vedenlämpönmittari ?

OPJarvinenOPJarvinen Member Viestejä: 3

Yritin tässä etsiä etäluettavaa vedenlämpömittaria paljuun. Yllättäen en onnistu sellaista löytämään. Onko tietoa tällaisista laitteista?

Voisin kuvitella että paljun etäluettava lämmönmittaus olisi hyvinkin kiinnostava toiminnallisuus nyt kun paljut ovat kasvattaneet suosiotaan voimakkaasti. Paljun lämmitys kylpykuntoon on varsin tarkkaa puuhaa eikä ali tai ylilämmitys ole hyviä vaihtoehtoja. Ja optimilämpötilan haarukka on varsin kapea, 35-38C. Etäluettava lämpömittari helpottaisi lämmityshumppaa huomattavasti.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,186 admin
  editoi elokuu 2020

  Proove TSS340 on tuettu paljuun soveltuva lämpömittari. Löytynee myös Telldus tuotenimellä.

 • OPJarvinenOPJarvinen Member Viestejä: 3

  Ulkonäön perusteella tuo ko. Proove on sama kuin tämä Suomen Lämpömittarin myymä allaslähetin.


  Lukulaite tuolle, siihen saa 8 sensoria kytkettyä on tämmöinen ja ei ole hinnalla pilattu. Nuo langalliset lämpömittarit voi upottaa nesteeseen, 3m piuha.


  Kysyin cozifyn facebook-ryhmässä asiasta. Kommentoivat että ko. allaslähettimestä on huonoja kokemuksia ja korvaajaa haetaan. Ostin tuon mittari, lankalähetin paketin ja katsotaan miten sillä pärjää. Toi yhdistelmä voi siinä mielessä olla parempi kuin cozify että sen saa mökin pöydälle ja se on näkyvillä koko ajan. Siihen saa myös ala/ylä-hälytykset.


 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,186 admin

  Ylipäätään näissä lämpömittareissa olisi parantamisen varaa. Täällä on lukuisia toiveita saunaan soveltuvasta mittarista. Itselleni kelpaisi Zigbee tai Z-wave ulkomittari, jota voisi hyödyntää pakastimen lämpötilojen seuraamisessa.

  Tuntuu nuo lämpömittarit olevan noita 433 MHz laitteita.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.