Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Cozify palvelun sisältö

vtsvts Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 24
Olen harkitsemassa että hankin toisen Cozify purkin kesäasunnolle nyt kun tämä z-wave tuki nyt viimein on tulossa ja kesäasunnolla on ollut z-wave pohjainen järjestelmä pitkän aikaa.

Kysymykseni on lähinnä että onkohan palvelun sisältö/etähallinta/SMS-viestit sama kuin ensimmäisesä Cozifyssäni jonka hankin ties kuinka monta vuotta sitten. Muistelen että joskus oli jokin keskustelu tästä palvelun muuttumisesta kk-maksulliseksi uusille asiakkaille. Jos nyt hankin toisen Cozifyn niin saanko samaa palvelua kuin tässä vanhassa purkissa vai muuttuuko jokin.

Viestejä yhteensä

 • kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
  editoi heinäkuu 2020
  Hei!

  Kuten kaikissa tuotteissa ja palveluissa, sisältö ja hinta muuttuu ajan mukana. Emme voi muuta julkisesti forumilla luvata. Mitä voimme luvata on, että palvelun sisältö ja hinnoittelu on aina selkeästi kerrottu kaupantekovaiheessa, tapahtui se mistä tahansa kanavasta.

  Viittaat tässä kk-palvelumaksuihin. Tällä hetkellä (2.6.2020) voit käydä ostamassa Cozify Hubin (esim verkkokauppa.com tai http://kauppa.cozify.fi) niin, että kertaostoksen hintaan kuuluu päivätasolla rajoitettu määrä SMS-viestejä sekä etähallinta ilmaiseksi. Tämä on todennäköisesti samankaltainen kauppa kuin aiemmin tekemäsi, emmekä lähtökohtaisesti muuta tehdyn kaupan ehtoja myöhemmin. Maksullisia lisäarvopalveluja (esim kamerapalvelu tallennustiloineen tms) tuodaan uusina ominaisuuksina myös vanhoihin hubeihin.

  Erinomaista kesää,
  Kimmo/Cozify
 • vtsvts Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 24
  Kiitos nopeasta vastauksesta. Eli tilanne palvelun sisällön suhteen on toistaiseksi sama kuin aikoinaan. Hyvä homma. Se jonkin aikaa sitten ollut keskustelu tästä maksullisuudesta jäi hämäämään mielen pohjukoille.

  Lisäarvopalveluista maksan mielelläni jos niitä koen tarvitsevani. Kamerapalveluakin kokeilin aikoinaan jokusen kuukauden mutta totesin että itselleni käytännöllisempää pitää ne erillään. Materiaalin hallinta on helpompaa tietokoneella/selaimella. Sitä kyllä toivoisin että Cozifystä voisi kolkutella ulkopuolisia palveluita HTTP kutsuilla sääntöjen yhteydessä ja/tai API:n avaamista odotellut myöskin jotta voisi jotain integrointeja värkätä itsekin tarvittaessa. Ehkä tutkin mitä tuo epävirallinen python api jo osaa.

  Mutta jään siis odottelemaan että pääsen kokeilemaan tuota kauan odottamaani z-wave tukea. Ajatuksena saada mökille järjestelmä jota osaa tarvittaessa säätää joku muukin itseni lisäksi ja ehkä vielä enemmän sitä että järjestelmä jota ei tarvitse säätää ja päivitellä/korjailla jatkuvasti. Nykyinen home-assistant <->mqtt<-> razberry on toki hieno mutta vaatii hieman perehtyneisyyttä, vaivaa ja eritoten aikaa.

  Palautteena voi antaa että Cozify itsessään on toiminut ihailtavan vakaasti kotonani vuosikaudet ilman että siihen olisi juuri tarvinnut koskea alkusäädön jälkeen joskin käytän sitä hyvin yksinkertaisiin asioihin.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.