Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Lampun sävyn ohjaus Cozifyllä, päälle/pois perinteisellä kytkimellä

romuromu Member Viestejä: 2
Morjens,

onkohan mahdollista ohjata vain lampun sävyä Cozify-teemoilla, ja on/off-tilaa edelleen vanhalla kytkimellä?

Kyseessä on Cozify-starttipaketin Osram Lightify CLA 60 RGBW, ja otan tässä ensituntumaa järjestelmään.

Lamppu näyttää kytkimestä sammutettaessa unohtavan sävyasetuksensa, eikä hubi aseta sitä automaattisesti takaisin lampun noustessa uudelleen taajuuksille. Vasta lampun on/off-tilan tai teeman togglaus Cozify appissa asettaa sävyn takaisin.

Viestejä yhteensä

  • IiroSIiroS Member Viestejä: 76
    Taitaa olla sekä Philips Hue että Osram lamppujen ominaisuus tuo, että kun katkaisee niistä virran perinteisestä virtakatkaisimesta niin syttyvät ensin "perusasetuksilla". Jos haluaa ongelmaa kiertää niin pitäisi sammuttaa joko Cozifysta tai sitten jostain erillisestä Cozifyhyn liitetystä valokytkimestä. Koska itse olen sen verran laiska etten jaksanut ainakaan vielä vaihtaa kaikkia asunnon valokatkaisijoita Cozifyhyn liitettyihin langattomiin valokatkaisijoihin niin kiersin ongelman laittamalla huoneisiin liiketunnistimet, jotka sytyttää valot kun huoneeseen astuu ja sammuttaa esim. 5 minuutin viiveellä. Ihan näppärästi toiminut, eikä enää tule paljon katkaisimia käytettyä edes vahingossa.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.