Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Virta Cozifylle POE Splitterin avulla?

vtsvts Member Viestejä: 12
Liekö kukaan hankkinut jostain Suomesta tai Kiinanmaalta Cozifyn kanssa hyvin toimivaa ja mieluiten edullista POE Splitteriä eli laitetta joka erottaa verkkojohdosta virran ja datan erilleen tarjoten sopivanlaista sähköä ja sähköliitäntää.

Ajatuksena siis asentaa Cozify paikkaan johon saa kyllä verkkojohdon vedettyä mutta sähköjen kanssa menisi taisteluksi ja sähköistää laite siis POE-kytkimestä.

Saa ilmiantaa jos on toimivaksi todettuja splittereitä.

Viestejä yhteensä

  • Jukka KilpiöJukka Kilpiö Member Viestejä: 27
    Minulla Cozify-purkki paikassa, jossa ei ole pistorasiaa lähellä ja sähkön syöttö tapahtuu Aliexpressistä ostetulla poe splitter/injector parilla. Olisivatko maksaneet pari euroa postikuluineen. Verkkopiuhaa powerin ja purkin välillä on n. 7 metriä.
  • vtsvts Member Viestejä: 12
    Kiitos, täytynee tutkia sitten vaan tarkemmin minkälaista virtaa tuo Cozify syö ja että nuo kaikki napaisuudet on oikein. Olen aiemmin käyttänyt Aliexpressistä tilaamiani poe-splittereitä muutaman Foscamin kanssa ja aina ei ole noi kiinantuotteiden aktiivi PoE 802.3af/at suostunut oman Unifi PoE kytkimeni kanssa juttelemaan ongelmitta vaikka standerdeja kehui noudattavansa. Passiivinen PoE varmaan on lähtökohtaisesti varmempi. Tällä lähinnä kyselin jos on jotain suosituksia.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.