Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Tähtipelaajat mukaan Forumin ylläpitoon

kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 109 admin
editoi maaliskuu 2020 kohteessa Cozify Kanava
Hei kaikki Cozify Forumilaiset,

Olemme saaneet jonkin verran palautetta siitä, että Cozify ei ole Forumilla riittävän "läsnä" ja että kaikkiin viestiketjuihin ei meidän taholta vastata riittävän nopeasti. Cozifyn virallinen tiedottaminen ja tuki tapahtuu pääasiassa muita kanavia pitkin ja Forumin ensisijainen tarkoitus on toimia mahdollisimman aitona käyttäjien äänenä - paikkana, jossa voi jakaa ideoita ja saada apua muilta käyttäjiltä. Toisaalta Forum on erittäin tärkeä myös Cozifylle, sillä sitä kautta saamme paljon hyvää palautetta tuotteen ja palvelumme jatkokehitykseen. Siksi haluamme kehittää tätä kohtaamispaikkaa vieläkin paremmaksi.

Näin ollen päätimme ottaa Forumin ylläpitoon ja jatkokehitykseen mukaan parhaimpia asiantuntijoita eli Cozifyn aktiivisia käyttäjiä. Nämä Tähtipelaajat saavat Forumiin moderaattorin ja administraattorin oikeudet, jotta he voivat tarvittaessa fasilitoida ja organisoida keskustelua. Tähtipelaajille jaetaan etukäteen infoa tulevasta ja heidän kanssaan testataan uusia laitteita ja ominaisuuksia. Näin he voivat paremmin vastata muiden käyttäjien kysymyksiin. Toisaalta he tiivistävät tietoa Cozify-tiimin suuntaan siitä, millaisia kysymyksiä, ideoita, toiveita, ruusuja, risuja Forumilla on esitetty - näin olemme perillä silloinkin kun emme itse ehdi kaikkiin keskusteluihin osallistumaan.

Ensimmäinen Tähtipelaaja on jo valittu (rumpujen pärinää...):. @Pudeman. Hän on ollut Cozifyn käyttäjä jo aivan alkuajoista saakka, aktiviinen keskustelija ja auttanut lukuisia aloittelevia Cozify-käyttäjiä eteenpäin. Tätä työtä hän on valmis tekemään tulevaisuudessakin, nyt virallisemmalla mandaatilla. Kiitokset Pudemanille aktiivisesta otteesta tähän mennessä ja tervetuloa Tähtipelaajaksi!!

Pudemanin kaveriksi harkitsemme valitsevamme 1-2 muuta aktiivista Forumilaista, ehkä hieman erilaisella taustalla jotta saamme mukaan asiantuntijuutta useammalta kantilta. Mikäli sinulla on esimerkiksi kokemusta ohjelmoinnista, sähköasennuksista tai jostain muusta älykotiin liittyvästä aihealueesta ja Tähtipelaajan paikka kiinnostaa, lähetä viestiä osoitteeseen tuki@cozify.fi.

Hyvää kevään jatkoa,
Kimmo/Cozify
Post edited by kruotois on
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.