Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Toiveiden äänestys

12345679»

Viestejä yhteensä

 • mazzmazz Member Viestejä: 6
  editoi heinäkuu 13

  Kameratallenteiden automaattinen poisto VANHIMMASTA päästä alkaen, kun tallennustila alkaa täyttymään


  Pudeman edit: Tämä toive löytyy jo helmikuulta -18, toisella sivulla. Saanut vain tosin kahdeksan ääntä.

  Post edited by Pudeman on
 • VillePVilleP Member Viestejä: 6

  Viime aikoina nuo Bestwayn ilmatäytteiset porealtaat ovat olleet todella suosittuja. Useimmissa niissä on WiFi ohjaus joka toimii Bestwayn omalla Appilla silloin kun ollaan koti WiFissä kiinni. Saisikohan Cozifyyn lisättyä tuolle tukea siten että voisi ohjata myös muualta? Esim. reissusta tultaessa voisi laittaa lämmityksen ajoissa päälle.

 • 1234512345 Member Viestejä: 31

  Tämä pitäisi nyt saada oikeasti kuntoon. Mulla kävi just semmonen juttu että oli muutama hiippari taskulamppuineen pihalla, mutta Cozify ei tallentanut MITÄÄN koska tallennustila oli täynnä, prkl. Ei hemmetti, eihän tämmöistä palvelua voi olla olemassa? Eihän? 😲

  ...ja se että joku toive on saanut "vain kahdeksan ääntä" kertoo vain siitä että ei tuollaisesta palvelusta kukaan ole halukas mitään maksamaan, nyt vähän valoja päälle siellä Cozifyn toimistolla!

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,038 admin

  Taitaa resurssit olla kiinni noissa yhteistyöprojekteissa, joihin Jere eilen viittasi tuolla Aqara -ketjussa. Laastarina voisi olla edes sääntö, joka ilmoittaisi täyttyvästä tallennustilasta. Muistelen, että sekin on jo tälle toivelistalla.

 • NikkeNikke Member Viestejä: 18

  Toiveena olisi, että nämä ei olisi pelkkiä toiveita vaan oikeasti toteutettavia asioita. Toki ymmärrän, että meidän toiveet ei teidän kassaan kilahda niinkuin nuo isompien projektien hyödyt.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.