Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Heiman palovaroitin

robberobbe Member Viestejä: 4

Tuli hankittua Heimanin palovaroitin joka on yhteydessä hubiin. Kun kaikki oli asennettu, tein testihälytyksen ja kaikki toimi niin kuin oli tarkoituskin, eli pyykkäristä katkaistiin virta. Mutta nyt tämän jälkeen tuo palovaroitin vilkkuu jatkuvasti punaisena Cozify apissa ikään kuin siinä olisi hälytys vielä päällä. Miten sen saa "kuitattua"?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,095 admin

  Vieläkö kuvake on punaisena? Itse olen vienyt häkäilmaisimen ulos, niin sillä hälytyksen on saanut loppumaan. Sama lienee toimisi myös palohälyttimessä ja testissäkin?

 • robberobbe Member Viestejä: 4

  On vielä punaisena. Tarkoitatko ulos viemisellä että saadaan yhteyden katkaistua varoittimen ja hubin välistä? Eli voisiko myös ajatella että ongelma ratkeaisi irrottamalla pariston hetkeksi? Voisin kokeilla nämä kunhan pääsen kotiin.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,095 admin

  En tarkoita tuolla virrattomaksi tekemistä, vaan ns softreset raittiissa ilmassa. En ole ottanut paristoja pois, vaan antanut hetken olla ulkona ja toiminnot palaavat normaaliksi.

 • robberobbe Member Viestejä: 4

  Sain ongelman ratkaistua.

  Lyhyt painallus testinapista antaa hälytyksen, joka tosiaan näyttää jättävän hälytystilan päälle vaikka hälytin onkin hiljaa. Pitkä painallus palauttaa normaalitilaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.