Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Hue Bridge, Google Wifi ja Apple Home

JiOJiO Member Viestejä: 4

Morjes,


Suhdeongelmia neljän kimpassa. Eli 4G-reititin toimii ainoastaan kiinteän verkkoyhteyden tuojana, ja tässä kaapelilla kiinni Cozify sekä Google Wifin pääohjain. Nyt mukaan tuli Hue Bridge ja tavoitteena vielä Apple Home.


Ja itse probleemaan:

Kun Hue Bridge kiinni 4G-reitittimessä (eli samassa kuin Cozify), Hue-sovellus sekä Cozify toimivat, mutta Hue Bridgea ei saa liitettyä Apple Homeen (iPad toimii langattomana kotihubina ja kiinni Google Wifissa)


Kun Hue Bridge kiinni Google Wifin pääohjaimessa, Hue-sovellus ja Apple Home toimivat, mutta Cozify kadottaa lamput.


Onko vastaavia ongelmia jollain tai verkkonikkareilla listata mahdollisia tarkastuskohteita. Voisiko yksi vaihtoehto olla jakaja Google Wifiin johon liittäisi sitten sekä Cozifyn, että Hue Bridgen?

-Johannes

Viestejä yhteensä

 • dazerdazer Member Viestejä: 26
  Veikkaisin että sulla tuo 4G-reititin muodostaa oman aliverkkonsa ja Google Home omansa. Tästä johtuen kaikki laitteet eivät näe toisiaan.

  Eli laitteet tulisi saada samaan verkkoon. Tämän voi toteuttaa mm.
  a) ehdottamallasi tavalla, eli laittamalla kytkin Google Wifin perään, johon yhdistää kaikki laitteet (ja käyttää ainoastaan Google Wifin luomaa langatonta verkkoa)
  b) laittamalla Google Wifi siltaavaan tilaan, tästä on aika hyvää ja selkeää infoa Googlen sivuilla, https://support.google.com/wifi/answer/6240987?hl=fi
  c) laittamalla 4G-reititin siltaavaan tilaan (tämä mun mielestä järkevämpi kuin b)
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.