Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Windows app toimivuus

maraarnimaraarni Viestejä: 9Member
Yritin lisätä Nexan ulkopistorasiaa ja tuosta muutaman huomio.

Huoneen valinta. Apsissa kun yritää vierittää huonevaihtoehtoja niin aika herkästi tapahtuu tahaton valinta tai vieritys toimi heikosti. Jos vieritys jotenkin onnistuu niin se menee suuntaan tai toiseen vain osan rivistä. saisiko tätä parannettua?

Nexan koodin asetus ei onnistunut ja yritin poistaa tuota. Meni hetken kun tajusin ruudun alareunassa olevan matalan punaisen palkin olevan tuo poista nappi. Tuota ei saa mitenkään vieritettyä esille vaan jää alas puolittain piiloon. Onko tämä resoluution skaalausongelma?

Ja lopuksi kaipaisin kyllä kunnollista WEB käyttöliittymää tähän purkkiin :(
Kofigurointi kunnon käyttöliittymällä ja apsi arkipäiväkättöön.

Muuten onko Win universal Apsi suunitelmissa?

Viestejä yhteensä

 • VinateroVinatero Viestejä: 24Member
  Samoja kokemuksia ja toiveita. Ensimmäiseksi toivoisin, että sen sinisen palkin (paluu, menu, haku) näytön alareunasta saisi pyyhkäystyä pois, niinkuin useimmissa sovelluksissa saa.
 • vesa_cozifyvesa_cozify Viestejä: 39Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä mod
  editoi tammikuu 2016
  Hei, ikävä kuulla ongelmistanne

  Koitamme parantaa WP appista jatkossa, tällähetkellä se ei ole ns. Universal Windows Platform appis ja siihen siirtyminen vaatii meiltä vähän isomman panostuksen. Ennen siirtymistä UWP appikseen korjaamme esiintulleita (kuten kuvaamianne) ongelmia mahdollisuuksien mukaan.

  WEB käyttöliittymä on myös mahdollinen ja etenemme sen kanssa varmasti, kun sen tarvetta tällä foorumilla ja [email protected]ä esiintyy riittävästi.

  Näiden kuvaamienne ongelmien selvittämiseksi meitä kiinnostaisi minkälaisilla laitteilla te appista käytätte? Laitteen tyyppi ja käyttöjärjestelmän versiotiedot auttaisivat alkuun. Esim sininestä alapalkista meillä ei omilla testilaitteillamme ole vielä kokemusta, koska samankaltainen palkki on omissa laitteissani näytön alalaidassa 'kiinteästi' - ei siis osana näyttöä, eikä siten ohjelmallisesti käsiteltävissä.

  Huoneen vieritys toimii huonosti myös omilla testilaitteillamme, katsomme mitä sille saisi tehtyä.

  Ystävällisesti,
  Vesa / Cozify
  Post edited by vesa_cozify on
 • VinateroVinatero Viestejä: 24Member
  Minulla on Lumia 950 Dual Sim ja uusin W10M käyttisversio.

  Alapalkki on ilmeisesti viralliselta nimeltään "Siirtymispalkki" ja sen värin voi vaihtaa (https://www.microsoft.com/fi-fi/laitteet/tuki/tuote/lumia535/smartguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-66DA80CE-56BB-4833-8266-D96A8166FB84-8_10_1). Tuo palkki on osa näyttöä ja peittää joskus kiusallisesti osan sovelluksen näytöstä, jos sitä ei saa pyyhkäistyksi pois. Riesana erityisesti silloin, kun näytön vieritys tökkii.
 • LP6LP6 Viestejä: 83Member, Beta-käyttäjä
  vesa_cozify kirjoitti:

  WEB käyttöliittymä on myös mahdollinen ja etenemme sen kanssa varmasti, kun sen tarvetta tällä foorumilla ja [email protected]ä esiintyy riittävästi.

  Täältä tarveilmaus web-käyttöliittymälle, se olisi etenkin sääntöjen ja teemojen hallinnassa hyvä lisä.
  -LP-
 • PudemanPudeman Viestejä: 646Member, Beta-käyttäjä ✭✭✭
  LP6 kirjoitti:

  Täältä tarveilmaus web-käyttöliittymälle, se olisi etenkin sääntöjen ja teemojen hallinnassa hyvä lisä.

  Täällä myös käsi ylhäällä.

 • maraarnimaraarni Viestejä: 9Member
  Luurina L950XL
 • VinateroVinatero Viestejä: 24Member
  Onko UWP versiosta olemassa vielä aikataulua? W10M versio on Androidiin verrattuna aika hankala, mm. vierityksissä ylös/alas saa olla aina tarkkana, ettei kosketuskohta aktivoidu vahingossa. Tämä on erityisen kiusallista kytkettäessä sääntöä teemaan, koska helposti näyttää jäävän "ylimääräisiä" teemoja aktiiviseksi. Aikaisemmin postatut ongelmat kiusaavat myös edelleen.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.