Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Vanhan hubin käytöstä poistaminen

amuamu Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 348 ✭✭
Sain eilen postissa uuden korvaavan hubin vanhan tilalle. Ongelmana on, että nyt Cozify applikaation asetuksissa näkyy sekä vanha, että uusi hubi.

Miten siis saan tuon vanhan hubin poistettua tuolta listalta? Vanha laite on jo paketoituna palautusta varten, joten en kovin mielelläni alkaisi sitä enää uudelleen laatikosta ulos kaivamaan.

Viestejä yhteensä

 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  Hei Amu,

  Sinulla oli ensimmäisen tuotantoerän hubi, jonka siis korvaamme uuteen juuri käyttöön valjastetun 433-toiminnallisuuden parantamiseksi. Ei tarvitse kaivaa paketista ulos. Vanha hubisi listalla ei sinällään haittaa listalla mitään, vaan voit käyttää uutta hubiasi valitsemalla sen.

  Ymmärrän toki, jos vanha häiritsee. Teemme ohjelmistopäivityksen, jolla hubeja voi poistaa käyttöliittymästä. Saatamme poistaa vanhan hubin myös sinun puolestasi. Palaamme asiaan.

  Kimmo/Cozify
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  Hei, tähän päivitystä. Vanha hubi poistetaan automaattisesti hub-listalta, kun se palautuu meille. Eli lähetä vanha hub ohjeiden mukaan takaisin, muuta sinun ei tarvitse tehdä.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.