Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Huawei Push-Ilmotus ongelma

Heps,
Tänään testailin tuossa palohälyttimet ja vesivuotohälyn, ja huomasin että tekstarit omaan ja emännän puhelimeen tulivat hienosti. MUTTA push-ilmoitukset ei tullut kummankaan puhelimeen.

Molempien puhelimet ovat Huaweita,
Oma puhelin on Huawei Mate 10 Pro jossa uusin Anroid 9.0 Pie, tarkistin että Cozify on poistettu kaikista virransäästö ominaisuuksista ja käyttö ns. "manuaalisena" Automaattinen käynnistys, voidaan käynnistää muilla sovelluksilla, sekä suorita taustalla on päällä. Ilmoitus asetukset on kaikki sallittu ja päällä sekä prioditetti näyttö on päällä.


Emännyyden puhelin on Huawein Mate 20 Lite ja se on ihan niillä ns. perusasetuksilla mitä tulee kun appi asennetaan.

Noh, tämä ei sinänsä oo mikään valtaisa ongelma ja vastaavia haateita olen huomannut myös Xiaomin Mi-apin kanssa Anroid alustalla, sinänsä jännää että IOS-alustalla nämä ilmoitukset toimivat aina hienosti ja apista/versioista riippumatta...

Viestejä yhteensä

  • Pasi StåhlPasi Ståhl Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 50
    Onko puhelimet vaihtuneet säännön luonnin jälkeen? Minä ihmettelin, kun ei tullut push-viestit, mutta emännälle tuli. Uusi puhelin oli Cozifyn listalla omana laitteenaan ja sääntö yritti lähettää viestit siihen vanhaan puhelimeen.
  • jounimjounim Member Viestejä: 138
    Hmmm Pasi itseasiassa on vaihtunut täytyypä vitkuttaa sääntöjä, kiitos vinkistä
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.