Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Onnistuuko Ikea Trådfri gateway:n liittäminen Cozify:yn

13»

Viestejä yhteensä

 • hintsanehintsane Member Viestejä: 24
  Vanhakin löytyi. Näyttävät ihan samoilta ulkoapäin ja koodit etc ihan samanlaiset. Ainoa ero oli se että, uudessa luki lisäksi että laatutsekki läpäisty.
 • Jere MakkonenJere Makkonen Member Viestejä: 11

  Nojuu.. Eipä näy laatuchecki merkintöjä omissa, joten on kait nieltävä tappio ja haettava pari uudempaa mallia. Kiitoksia avuista!

 • p0werp0wer Member Viestejä: 5
  editoi lokakuu 27
  Täällä tismalleen sama ongelma. Joko Jere sait uudet kaket, ja lähtikö mahdollisesti pelittelemään? Minkä ikäiset nuo sinun edeltävät kaket ovat?
 • Jere MakkonenJere Makkonen Member Viestejä: 11

  En oo vielä jaksanut hommata uusia kakeja kun tavallaan jo tottunut puhelimen ja tabletin kautta ohjailuun.. Ja lisäksi tuo Cozify Widget sovellus on helpottanut tätäkin tuskaa.

  Ohjaimissa lukee made in China 1727 eli veikkaan valmistuneen 2017 vko 27. Sopis myös hankinta aikaan.

 • p0werp0wer Member Viestejä: 5
  editoi lokakuu 27
  Ok. 1727-1 täällä, ostettu vuoden 07 black fridaysta ja kakeja hommattu myös neljä kappaletta siinä uskossa, että toimivat Cozifyn kanssa, ja nyt vasta päätyivät asennukseen :( Onkohan jollain vastaavia tietoja toimivista kaukosäätimistä?
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 734 ✭✭✭
  Mulla versio China 1822 ja teemojen ohjaus onnistuu.
 • p0werp0wer Member Viestejä: 5
  Kiitos Pudeman vastauksestasi.

  Sivuan aihetta hieman noiden Trådfri-lamppujen osalta, kun huomasin että -17 ostettu Ikean värilämpötilasäädettävä E27-lamppu naksahtaa Cozifyyn hienosti, ja värilämpötilan säätö onnistuu Cozifystä portaattomasti. Ikean TÄMÄNhetkisissä Trådfri-lampuissa kuitenkin lukee seuraavasti: "Valon värisävyä voidaan vaihdella seuraavien välillä: 2200 kelviniä (lämmin hehku), 2700 kelviniä (lämmin valkoinen) ja 4000 kelviniä (viileä valkoinen)"

  Onko tästä kokemusta toimiiko uudet lamput myöskin Cozifyssä portaattomasti, vai onko nuo värilämpötilaportaat vain jokin ohjaustekninen asia TRÅDFRI-ohjauslaitteen ja lampun välillä? Harmi jos portaaton säätö polttimoista on poistunut.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.