Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Tallentaminen ei toimi Escam QD800 kamerasta

timolavitimolavi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 133 ✭✭
Escamin kameran saa liitettyä Cozifyyn, live-kuva näkyy, mutta tallentaminen siitä ei enää toimi. Toisesta eli Foscamin C2 kamerasta tallennus toimii, jopa ulkona ja pakkasella, vaikka on sisäkamera. Ihan alussa, kun asensin Escamin kameran ensimmäistä kertaa, myös tallennus toimi. Miten ongelmaa voisi tutkia?

Escamin kamera on kyllä aika huono Foscamiin verrattuna, täytyy varmaan hommata joku parempi sen tilalle, olisiko jollain suosituksia? Toista Foscamia en periaatteessa enää hommaa, koska sen hallinta on mahdollista vain Windowsista.

Viestejä yhteensä

 • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 153 ✭✭
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  timolavi kirjoitti:

  Toista Foscamia en periaatteessa enää hommaa, koska sen hallinta on mahdollista vain Windowsista.

  Itse elän iOS ja macOS maailmassa ja kyllä niillä tuo Foscamin hallinta onnistuu vallan mainiosti. Hallinnointihan tapahtuu selaimella osoitteessa https://www.myfoscam.com/user/login.

  Tuon sivuston kautta pystyy seuraamaan livenä kameran tapahtumia sekä muuttamaan asetuksia. Vai oliko nyt joku muu toiminto, jota en viestistä hokannut?
 • timolavitimolavi Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 133 ✭✭
  Foscamin hallinta ei onnistu Linux-koneelta. Se tarvitsee jonkun spesiaali-pluginin, joka toimii vain Windowsissa ja ilmeisesti sitten myös Macissa. En tykkää tällaisista rajoituksista.

  "The problem now is that you cannot even login to the admin interface for at least some Foscam cameras without a browser plugin."
  "The plugin it tries to download is IPCWebComponents.exe. That runs on Windows, but not on Linux. Apparently, there is a respective plugin that works on OSX. Plus, Foscam now has apps which run on Android and iOS."
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  No niinpä tietysti, niinhän sinä tuossa toisessa ketjussa kerroitkin virtuaaliajosta. Eikös sulla ollut siinä winukkakin asennettuna? Sitä kauttahan pääset tuon kameran kimppuun.
 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  OS X (tai macOS) alustalla ei toimi FTP yhteys korttiin, tai no en ole nyt ihan viimeaikoina testannut toimiiko jo nykyisin kun ei ole tällä hetkellä Foscamia käytössä. Pitänee joku päivä kytkeä tuo C2 verkkoon ja tutkia onko tilanne muuttunut...

  Mutta siis tilanne on/oli se että SD kortin hallinnassa piti klikata "SD Card Management" -nappia että yhteyden sai, mutta ko. napukka oli OS X selainta käytettäessä harmaana, winkalla kyllä toimi. Foscamin forumilta kopsattu:

  "I finally was able to re-create the bug preventing the FTP access by Filezilla.
  After a reboot, there is no FTP access at all with Filezilla... but, if you open Foscam's webpage, go to Settings, Record, SD Card Management, and press the "SD Card Management" button (which is greyed if you're using Safari on a Mac, so you must use Windows), then FTP port opens and all works as it should... 'till next reboot!"
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.