Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Toiveiden äänestys

15678911»

Viestejä yhteensä

 • jktrejktre Member Viestejä: 7
  Pudeman kirjoitti:

  Tämän ketjun ensimmäisellä sivulla on jo tämä esitys.

  Osittain tosiaan sama asia, vaikkakin hieman eri tyyppiset säännöt kyseessä. Lisäksi tuossa minun versiossa oleellinen pointti on myös siinä, että nykyisellään käyttöliittymä johtaa tulkitsemaan sääntöjä väärin eli sitä pitäisi joka tapauksessa korjata (ja sanat tai sanoiksi parissa kohtaa), vaikka ei mahdollistaisikaan erikseen noita JA-sääntöjä.
 • monitmonit Member Viestejä: 63
  Tuki Ubisys C4:lle. Tämä on siis moduuli, jossa on vain 4 inputtia.
 • PepeLePewPepeLePew Member Viestejä: 2
  Tuki RuuviTagille olisi ehdottoman kaivattu juuri Bluetooth beacon ominaisuuden takia. Lisäksi Hue-liiketunnistimien kytkeminen Cozifyyn olisi hienoa.
  Sääbtöjen osalta kaipaisin lisää vapautta määrityksiin esim. käyttäessä liiketunnistimia tai ovisensoreita. Tällä hetkellä jos näitä haluaa samanaikaisesti käyttää säännössä on lähes ainoita vaihtoehtoja murtohälytys, jossa määrätyt toiminnallisuudet ovat lukittuja. Lisäksi liiketunnistimien säännöissä ainoa vaihtoehto on laittaa päälle laita, mutta esim. Iso tarve olisi säännölle: Jos ei liikettä laita laite päälle tämän ajan päästä tai kun liikettä sulje laite eikä aina vain vaihtoehtoa laittaa jokin päälle.
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  editoi tammikuu 15

  RuuviTAG on tämän ketjun ensimmäisellä sivulla toiveena. Käykäähän äänestämässä.

  Mitä tarkoitat HUE liiketunnistimen kytkemisellä Cozifyyn? Lisää laite toiminnon kauttahan sen saa lisättyä.

  Sääntötoiveessa ollut sammutushan on jo nyt toteutettavissa. Tee teema, johon liität halutun laitteen. Laita teeman asetuksissa laite päälle, kun teema on päällä. Tee seuraavaksi erillinen sääntö, ei tähän teemaan liittyvä, johon valitset liiketunnistimen ja teeman. Sääntöehdotus tarjoaa oikean säännön. Sen asetuksista valitset toiminnon kun liikettä havaitaan, sammutetaan teema. Idea: teema päällä, niin laite on päällä. Kun havaitaan liikettä, sammutetaan teema ja sitä kautta laite.

 • PepeLePewPepeLePew Member Viestejä: 2
  Kiitos nopeasta vastauksesta. RuuviTAGia nyt äänestetty ja tuolla tavalla tosiaan mahdollista tehdä tuo sammutus.

  Mutta mikä siis puuttuu on manuaalinen määrittely , jossa yhdistyy liike- ja ovisensorit sekä teemat. Eli esim. kun ovi sensori avannut / sulkenut oven, eikä liikettä sensoreissa laita tämä Teema päälle.

  HUEn liiketunnistimen lisäämistä tarkoitan, että miten sen saa lisättyä siten, että toimisi sekä HUE apin kuin coziyn kautta kuten HUE-lamput. Nyt jos liiketunnistimen määrittää HUE-apin kautta ei se tule Cozifyyn ja vice versa.
 • PudemanPudeman Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 778 ✭✭✭
  Tuo ovi - case menee kahdella teemalla: ovi sensori käynnistää aputeeman, jossa on liikeilmaisin sääntö. Se puolestaan käynnistää/sammuttaa toisen teeman.

  Tuo on tosiaan huono puoli, etteivät nuo liikeilmaisimet näy ristiin.
 • JPPJPP Member Viestejä: 1
  Hubi voisi säännöllisesti tarkistella noita zigbee laitteiden tiloja, että ovat oikeassa tilassa, esim. jos olen ajastanut pistorasian ajalle 8:00 - 10:00, niin jos tuona ajanjaksona tila muuttuu ulkopuolisesta syystä, tai signaali ei ole mennyt perille eikä laite käynnistynyt lainkaan, niin hubi havaitsisi tämän esim. 5 minuutin päästä ja vaihtaa laitteen tilan oikeaksi. Käsittääkseni tuolla "Estä laitteen tilan muutokset" -säännöllä ei tuota samaa pysty tekemään, ainakaan mitenkään helposti?
 • Jukka KilpiöJukka Kilpiö Member Viestejä: 2

  Tuki Nexa CMR-101 himmennin vastaanottimelle ja Nexa MRYT-1805 himmennin lähettimelle.

 • jkujku Member Viestejä: 3

  Tuki teeman näkyvyyden rajoittamiselle eri käyttäjäryhmien mukaan tai vaikka edes niin että yksittäisen teeman voi piilottaa vieras-käyttäjältä. Samantyyppinen lähestyminen kun laitteille on jo nyt (näytä laite kaikille käyttäjille) riittäisi hyvin.

  Käyttötapaus on hyvin perustavanlaatuinen turvallisuuden kannalta. Tämä tarvittaisiin jotta varas ei voisi kotona olevalta yhteiskäyttöiseltä tabletilta kytkeä sisääntullessaan Poissa-teemaa pois päältä ja disabloida näin varashälytintä.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.