Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ilmalämpöpumpun ohjaus muuten kuin AirPatrol Wifillä? Halvempaa vaihtoehtoa

2»

Viestejä yhteensä

 • automateme1automateme1 Viestejä: 7Member
  Itsellä on ajossa Ambi Climate 2, maksoi 150e. Toimii hienosti. Ambi vaatii internetin, koska on tukeutuu pilvipalveluun. Laite vastaa etäkauko-ohjainta, sillä voi tarvittaessa manuaalisesti säätää tuulettimen nopeuden, läppien suunnan ja asennon tai lämpötilan. Mutta parasta on AI ominaisuus, joka säätelee lämpöä itsekseen, sen mukaan mitä olen sille "kouluttanut". Laite haluaa tietää mikä on omasta mielestä liian kylmää tai liian kuumaa, asteikolla on seitsemän arvoa. Sen pohjalta se sitten asettuu pitämään kaikissa olosuhteissa hyvän lämpötilan. Voi asettaa myös Poissa-moodiin. Ja "lämpötilamoodiin", se pitää tietyn lämpötilan. Ohjeen mukaan AI moodi (Comfort) olisi parempi, se ottaa huomioon ulkolämpötilan ja ilmankosteuden, aina sama lämpötila ei tunnu samalta. Laite kerää asiat hienosti asiat raporttiin, jonka voi katsoa sovelluksella. Sovellus on paljon nopeampi kuin Cozify appi (itsellä ei-niin-hidas Galaxy S8).

  ILP on Mitsubishi Electric MSZ-FD25VA. Mielenkiintoista oli, että tärkein yhteensopivuustekijä onkin kauko-ohjaimen malli. Se tieto olikin kulunut omasta takapuolelta lukukelvottomaksi. Sitten vain selailemaan ja kuvia vertailemaan, niistäkin löytyy listat ja kuvat internetistä ja löysin omani.

  Ainoa miinus on satunnainen ILP:n piippailu, kun Ambi säätelee lämpöä hienovaraisesti ylös tai alas. Seuraavan syväpuhdistuksen aikana pitää selvittää saako äänilähteen vaikka teippaamalla umpeen.

  PS: Cozifyn Android appille pitäisi tehdä jotain parannuksia. Se on todella tahmaisen tuntuinen muutaman muun sovelluksen rinnalla, kuten nyt vaikkapa Ambi Climate. Asiat, joita Cozifyn sovellus esittää, ovat kuitenkin todella simppeleitä eikä grafiikkaa juuri ole. Sovellus on ollut hieman viiveilevä kaikilla laitteilla ja ipad retina nelkulla jopa surkea (muita laitteita olleet Windows Phone, erilaisia Galaxy malleja, iPhone). Iphone 6s taitaa olla ainoa, jolla se tuntuu hieman ripeämmältä. Jotenkin on alkanut tuntua vastenmieliseltä tarttua luuriin ja alkaa odottelemaan, kun appilla haluaa vaihtaa esim teemoista laitteet -näkymään.


  -
  AutomateMe
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.