Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Zigbeen lähetysteho

JezetusJezetus Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 50
Mitä tuo Hub asetuksissa oleva zigbee lähetysteho käytännössä tarkoittaa? Vaihtoehdot normaali parannettu ja korkea. Millaisissa tilanteissa mitäkin kannattaa käyttää?

P.S Onko puhelinsoftan kautta mahdollista bootata hubia? Itselleni ei osunut ainakaan silmään. Minusta sellaisen voisi kyllä lisätä (ellei siis ole jo ja olen sokea).

Viestejä yhteensä

 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  ZigBeen lähetystehoa voi säätää, mutta sen vaikutusta on vaikea todentaa. Jos ongelmia ilmenee, niin sitä voi koittaa säätää, ja jos auttaa niin hyvä, mutta muuten kannattaa jättää oletusarvo.

  Boottausta ei yleensä tarvita koska hubi boottaa harvoissa ongelmatilanteissa itsensä automaattisesti, eikä sitä ole siksi tehty applikaatioon. Tukemme pystyy tarvittaessa myös boottaamaan sen. Onko sinulla jotain erityistä tarvetta sille?

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • JezetusJezetus Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 50
  Ei varsinaisesti. Toisessa aiheessa keskusteltiin, kun kantavuus ei tahdo yltää yhdelle liiketunnistimelle vaikka välissä on vielä zigbee pistorasia. Siellä mainitsit että virtojen poisotto 20 minuutiksi voisi ehkä auttaa asiaan. Tästä siis koko asia juolahti mieleen.

  Mutta homma ok, kiitos!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.