Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Uloskirjautuminen + pari ideaa

ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 155 ✭✭
Aina aika ajoin Cozify kirjautuu ulos joissakin laitteissa. Itsellä samsung tabletissa ja honorin puhelimessa eli androideissa. Onko sille mitään syytä miksi?
Meillähän se tietysti tarkoittaa muiden kuin mun omaa puhelinta ja tulee sanomista perheessä + vaiva liittää takaisin.

Siihen liityen idea, olisiko ideaa valtuuttaa yksi laite hyväksymään muiden laitteiden aktivoinnin? Eli toimisi sähköpostilla JA yhdessä laitteessa jonkinlaisen pop-upin kautta?
Esim. Itse aannoin isäukolle ulkomaan loman ajaksi hälyt, helpottaisi kummasti kun ei tarvitse sähköpostin kanssa leikkiä kesken puhelun, varsinkin kun toisessa päässä kirjautumista on yritetty jo välissä sen sata kertaa.

Toisena, pystyttäisinkö jotenkin laitteen kuvakkeessa indikoimaan jos kirjautumistiedot ovat hävinneet? Ei tarvitse vaikkapa kuukautta luulla että on toiminut vaimolla ja sitten totuus onkin jotain muuta. Toki heti toivoisin myös mahd. Ilmoitusta/ mahdollisuutta sääntöön, jolla vaikkapa päivittäin tarkistetaan mikä laite on uloskirjautunut aplikaatiosta.

Viestejä yhteensä

 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 650 mod
  Kirjautuminen on voimassa jos applikaatiota käyttää, mutta käyttämättömänä käyttöavain (token) vanhenee muutamassa viikossa. Eli normaali käytössä kirjautumista ei pitäisi tulla uudestaan. Tämä on tietoturvasyistä tehty näin, mutta voisimme kai tehdä siitä käyttäjän konfiguroitavan.

  Jos kirjautuminen toistuu liian usein niin kannattaa olla yhteydessä käyttäjätukeen niin syy voidaan selvittää.

  Tuo kirjautuminen on kieltämättä turhan hankalaa ja suunnittelemme parempaa tapaa tehdä se jouhevammin.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • ilkenilkeilkenilke Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 155 ✭✭
  Joo ja nuo on enemmänkin huomiota / ideoita, kirjautuminen kuitenkin toimii yhdellä tavoin mikä on hyvä sekin.

  Tabletissa ja puhelimessa käytän appia päivittäin, kolmas puhelin voi ollakin pitkän aikaa käyttämättä. Tosin kaikista näistä 3plk androideja uloskirjautuminen tuli käytännössä yhtä aikaa, saman päivän aikana huomasin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.