Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Keskustelua Mielipidekyselystä!

jounimjounim Member Viestejä: 137
Hei, mites osallistuitteko tänään päättyvään kyselyyn, tai tuliko se kaikille?
"Mietimme koko ajan uusia tapoja tuoda älykoti jokaiseen kotiin. Iso osa tätä mietintätyötä on pohtia ja testata uusia yhteistyömalleja erilaisten yritysten kanssa."

Ymmärrän että erilaisia yritys-yhteistyökuvioita mietitään mutta jotenkin tuntuu, että perustekeminen tahtoo siinä sivussa unohtua.

Mielipidekysely keskittyi todella laajalti "Talokirja"-ominaisuuden ympärille, Raksystems on kyseisen apin jo toteuttanut, eli en tiedä onko teillä kokemusta KotiAppista ? --> Tällästä pyörää ilmeisesti Cosify olisi haluamassa osaksi tätä järjestelmää.
Ihan kiva idea mutta muissa ketjuissa esille tulleet luvatut ominaisuudet pitäisi saada kuosiin ensiksi. Z-wave,Loggaukset,Lukot yms..

Mitäs ajatuksia kysely herätti?

Viestejä yhteensä

 • makromakro Member Viestejä: 226 ✭✭
  jounim kirjoitti:


  Ihan kiva idea mutta muissa ketjuissa esille tulleet luvatut ominaisuudet pitäisi saada kuosiin ensiksi. Z-wave,Loggaukset,Lukot yms..

  Hyvin pitkälti samaa mieltä, pitkään on odoteltu luvattuja tukia (ylipäätään parempaa laitetukea) joten tulee väkisten mieleen että onko kuitenkin etusijalla jotain ihan muuta, ja resurssit ei sitten riitä vanhojen lupausten täyttämiseen. No nähtäväksi jää mitä sieltä tulee, vai tuleeko mitään. :wink:

 • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
  Moikka!
  Olemme viime aikoina keskittyneet parantamaan käyttöönottoa ja käytettävyyttä, koska uusien asiakkaiden saaminen käyttäjäksi mahdollisimman sujuvasti on tärkein asia, jolla saamme positiivisen kierteen aikaiseksi. Tämä työ ei valitettavasti näy nykyisille asiakkaille, koska systeemi on jo käytössä.

  LähiTapiolan yhteistyö on tietysti ollut meille hieno asia ja vie kokonaisuutta eteenpäin. Eli vaikka kiirettä on piisannut niin paljon, että foorumilla osallistuminen on ollut vähäisempää, työtä tehdään vähintään samalla intensiteetillä kuin ennenkin.
  Antti/Cozify
 • jounimjounim Member Viestejä: 137
  AnttiVihavainen kirjoitti:

  Moikka!
  Olemme viime aikoina keskittyneet parantamaan käyttöönottoa ja käytettävyyttä, koska uusien asiakkaiden saaminen käyttäjäksi mahdollisimman sujuvasti on tärkein asia, jolla saamme positiivisen kierteen aikaiseksi.
  Antti/Cozify


  Hieno juttu, että asioita tehdään ja hommat etenee, mutta kritiikki on tullut varmaan juuri siitä syystä koska mitään "näkyvää" meille olemassa oleville asiakkaille ei tapahdu, lisäksi mietin että miten paljon helpompaa Hubin käyttöön otto enää voi olla kuin mitä se Cozifyllä on? Laite kaupasta verkkopiuha kiinni ja thäts it! :blush:

 • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
  Kiitos positiivisesta palautteesta, mutta tietotekniikkaa vähemmän sujuvasti käyttävät ovat kokeneet erityisesti kameran liittämisen hankalaksi kun siinä on pitänyt ladata toinen sovellus.
  Antti / Cozify
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  Hei,

  Korostettakoon, että mielipidekyselyssä oli kysymys Accenture Accelerator-kiihdyttämöön liittyvästä uusien konseptien hakemisesta yhdessä yhteistyökumppanien (vakuutusyhtiöt, pankit ja esim. mainitsemasi kuntotarkastusyritykset). Mielipidekyselyssä oli tarkoituksena saada alustava ymmärrys, kuinka tärkeänä tällainen talokirja nähtäisiin. Kuvattuja ominaisuuksia ei olla tuomassa lähiaikoina tuotantoon eikä perustekemistä ole unohdettu.

  Työtä tehdään uusien ominaisuuksien parissa ihan samalla tavoin kuin ennenkin, vahinko jos jollekin on jäänyt erilainen kuva. Ymmärrämme, että monelle käyttöönotto on jo tehty eikä viimeiset releaset ole tuoneet uutta. Mutta tavalliselle käyttäjälle mm käyttöönottoon liittyvät parannukset olivat aivan välttämättömiä.

  Yrityksenä mietimme erilaisia yhteistyömahdollisuuksia, jotta liiketoiminta olisi pidemmällä aikavälillä vakaalla pohjalla. LähiTapiolayhteistyö oli meille tärkeä julkistus. Sen ja muiden yhteistyökumppanuuksien myötä meidät valittiin hetki sitten myös Tekesin Nuoret Innovatiiviset Yritykset-ohjelmaan, joka tuo meille mahdollisuuden kehittyä tuotteena yrityksenä eteenpäin kovemmalla vauhdilla. Näistä askelista on tavoitteena kirjoittaa blogi lähiaikoina.

  Kaikki menestys tällä saralla heijastuu lopulta ihan varmasti kaikkien käyttäjiemme eduksi.

  Mutta palaute on joka tapauksessa vastaanotettu. Mietimme tapaa, kuinka voisimme paremmin avata suunnitelmiamme ja näkyvämmin osoittaa, että kaikki ideat ja palautteet otetaan priorisoinnissa mahdollisimman hyvin huomioon.

  Kimmo/Cozify
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  @jounim KotiAppi on kyllä tuttu. Mielipidekysely oli ehkä hieman huonosti muotoiltu. Talokirja-konseptin ero olemassaoleviin olisi automatisointi, eli sensori-data, kuitit, taloon liittyvät vakuutustapahtumat ja kaikki muut mahdolliset tiedot tallentuisivat automaattisesti. Ja että arkistointi olisi todistettavissa kenen tahansa toimesta (aikaleimaa ei voi väärentää). Rahoitus-suunnitelmassa voisi hyödyntää jo olemassa olevaa asuntolainaa joka on lähtökohtaisesti edullista.

  Lisäksi talon asukki saa myös, jos haluaa, lisätä helposti tietoa ja todistusaineistoa (valokuvia ja dokumentteja) talokirjan arkistoon. Näitä yksityiskohtia ja eroja ei ehkä avattu riittävän tarkasti tai ymmärrettävästi.

  No tämä oli kuitenkin vasta konseptointia ja varsinainen toteutus tulee, jos tulee, sitten joskus myöhemmin.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
  Onko tuon kyselyn satoa tarkoitus avata meille vastaajille? Kiinnostaa miten muut näkivät nuo esitetyt aiheet
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  Emme sen kummemmin aikoneet avata vastauksia, mutta osallistuminen oli innokasta ja siitä suurkiitos kaikille!
  Kiinnostusta esiteltyjä ominaisuuksia kohtaan oli paljon, mutta toisaalta myös kommentteja, että parempi olisi tehdä jotain muuta ensin.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • jounimjounim Member Viestejä: 137
  Okey, ja siis hieno markkinakanavahan tuo olisi jos kaikille asuntolainan ottajille saisi esim Cosifyn kylkijäisinä... KotiAPP:ssa taitaa olla kans tuo "KotiAnturi-ominaisuus... jos ei vielä ole niin tulossa..
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.