Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Itse testatut laitteet

ilkenilkeilkenilke Viestejä: 139Member, Beta-käyttäjä ✭✭
Mitä tuotteita /laitteita käyttäjät ovat itse testannneet, mielellään kommentien kera
«1

Viestejä yhteensä

 • ilkenilkeilkenilke Viestejä: 139Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  Aloitan ekana, Clas Ohlsonilta ostettu kokeiluun pienempikokoiset Nexa MYCR-1000 pistorasiat kokeiluun. Päivän varoajalla 2/3 toimjnut hienosti, yksi lähettimistä on jostain syystä päällä jatkuvasti, heti sammutuksen jälkeen monesti käynnistyy takaisin.
 • ilkenilkeilkenilke Viestejä: 139Member, Beta-käyttäjä ✭✭
  Itse itselleni vastaten, 1/3 noista saman paketin vastaanottimista toimii miten sattuu, muut ok. Pyöreinä ja pienempikokoisina Nexan pistorasioina ihan käyttökelpoisia, jos 433MhZ on riittävä.
 • samppasamppa Viestejä: 534Member, Cozify mod
  Osramin liiketunnistin kyllä toimii, mutta kertoo itsensä Centralitenä (valmistaja) ja valittaa kokoajan tampering kytkimestä, eli että kansi on avattu, vaikka siinä ei sellaista tunnistinta edes ole. Meillä on työlistalla tehdä käyttäjälle valinta, jolla tuon kotelonavaushälytyksen voisi jättää huomiotta. Parempi tietenkin olisi, jos Osram korjaisi tuon itse ja samalla nimeäisi laitteen paremmin.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • dognosedognose Viestejä: 11Member
  Tuli ostettua https://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/alykas-koti/TZIGWMSEN/trust-zigbee-langaton-liiketunnistin joka ei ole tuettujen listalla. Cozify löytää kyllä mutta siihen jää. Resetoinnit ei auta.
 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  editoi helmikuu 2018
  Sisäkäyttöön tehty IP kamera ANNKE I61DR, Hikvisionin valmistama cube kamera eri firman logoilla. Esim. Amazon myynyt n. 50$ hintaan (myös Amazon.co.uk valikoimissa), eli käytännössä n. puolet siitä mitä sama kamera maksaa alkuperäisenä Hikvisionina. Tekemällä ohjelmistopäivitykset oikeassa järjestyksessä saa kameran "palautettua" Hikvisioniksi (= uudemmat firmikset tarjolla), ohjeet: https://ipcamtalk.com/threads/annke-i61dr-2mp-hikvision-cube-clone.22479/

  Speksti hyvät, toimii PoE:lla, hyvä dynamiikka, I/O liitäntä, PIR, hyvät pikselipohjaiset liiketunnistukset, WiFi, muistikorttipaikka jne.

  Harmi tässäkin että Cozifyn kameratuki ei tätä tue, kameraa ei edes löydy haulla. Olisi hyvä & edullisempi vaihtoehto Foscamin C2 mallille... :wink:

  https://www.annkestore.com/i61dr-ip-camera-hd-1080p-high-definition-video-resolution-fast-and-easy-poe-two-way-audio.html

  Post edited by makro on
 • samppasamppa Viestejä: 534Member, Cozify mod
  makro kirjoitti:

  ...
  Harmi tässäkin että Cozifyn kameratuki ei tätä tue, kameraa ei edes löydy haulla. Olisi hyvä & edullisempi vaihtoehto Foscamin C2 mallille... :wink:
  ...

  Kamerasta puuttuu varmaankin OVIF tuki, joka tarvitaan. Sellainen saattaa löytyä jossain asetuksissa koska Foscam sitä tukee.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  Valmistajan spekseissä ONVIF on kyllä mainittu, ja kai se tuon responsen mukaan pitäisi sopivia profiileja tukea?

  xmlns:tas="http://www.onvif.org/ver10/advancedsecurity/wsdl"><env:Body><tds:GetScopesResponse><tds:Scopes><tt:ScopeDef>Fixed</tt:ScopeDef> <tt:ScopeItem>onvif://www.onvif.org/type/video_encoder</tt:ScopeItem> </tds:Scopes> <tds:Scopes><tt:ScopeDef>Fixed</tt:ScopeDef> <tt:ScopeItem>onvif://www.onvif.org/Profile/Streaming</tt:ScopeItem> </tds:Scopes> <tds:Scopes><tt:ScopeDef>Fixed</tt:ScopeDef> <tt:ScopeItem>onvif://www.onvif.org/Profile/G</tt:ScopeItem> </tds:Scopes> <tds:Scopes><tt:ScopeDef>Fixed</tt:ScopeDef> <tt:ScopeItem>onvif://www.onvif.org/type/audio_encoder</tt:ScopeItem> </tds:Scopes> <tds:Scopes><tt:ScopeDef>Fixed</tt:ScopeDef> <tt:ScopeItem>onvif://www.onvif.org/hardware/I61DR</tt:ScopeItem> </tds:Scopes> <tds:Scopes><tt:ScopeDef>Configurable</tt:ScopeDef> <tt:ScopeItem>onvif://www.onvif.org/name/I61DR</tt:ScopeItem>
 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  editoi helmikuu 2018
  Nyt viimeisimmän päivityksen myötä toimii ANNKE I61DR IP kamerat, kun kameran asetuksista valitsee "Video Type" kohtaan "Video&Audio". :smile:

  muoks: eipä löydykään ko. kamera enää kun liitin sen langattomasti (alunperin oli piuhalla verkossa), eikä myöskään sen jälkeen kun laitoin kaapelin taas takaisin.... Aiemmin etsintä herjasi että maksimimäärä kameroissa tullut täyteen (vaikka ei ollut kuin yksi kamera käytössä) ja pariutui silti - enää ei valittele eikä pariudu. Jatketaan säätöä.....

  .....ja päivityksenä tähän, sain I61DR kameran taas hubin pariksi kaapelin kanssa, mutta seuraavana aamuna hubi ei saa enää kameraan yhteyttä, vaikka NVR ja luurin & muiden laitteiden erilliset kamerasoftat vastaanottaa kameran streamia samassa verkossa ongelmitta. Syy jäänee epäselväksi, ei oikein saa auttavia lokitietojakaan hubista ulos - ainoa tuo Cozify aplikaation loki joka vilistää sellaista vauhtia kuin Kenny Everett Shown lopputekstit aikoinaan, ei ehdi millään lukea.
  Post edited by makro on
 • ilkenilkeilkenilke Viestejä: 139Member, Beta-käyttäjä ✭✭
 • samppasamppa Viestejä: 534Member, Cozify mod
  HikVision DS-2CD2142FWD-IS dome kamera on testattu toimivaksi.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • lassixlassix Viestejä: 18Member
  Opticam O3 v2 HD-ulkokamera testattu ja mainostetusta ONVIF-tuesta huolimatta en saanut toimimaan. Cozifyn ja verkkokaupan tuesta en saanut apua. Tuettujen laitteiden listaa kannattaa siis lukea todella tarkkaan. Tällä hetkellä ainoa varmasti toimiva tuettu ulkokamera on siis käsitykseni mukaan Foscam.
 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  Hikvision DS-2CD2325FWD-I turret kamera pelaa ongelmitta. Kamerassa erittäin hyvä valovoima, muistikorttipaikka, 120dB dynamiikka.

  https://www.hikvision.com/en/Products/Network-Camera/EasyIP-3.0/2MP/DS-2CD2325FWD-I

  Vaihtoehtoiset optiikat:

  2.8 mm, horizontal field of view: 108°
  4 mm, horizontal field of view: 86.4°
  6mm, horizontal field of view: 52°
  8 mm, horizontal field of view: 41°
  12 mm, horizontal field of view: 25°

 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  Hikvision DS-2DE4A220IW-DE PTZ (kääntöpää) kamera toimii. 20x optinen zoom (4,7-94mm), muistikorttipaikka, IR valo 50 m kantavuudella. Saa seuraamaan liikkuvaa kohdetta automaattisesti (PTZ Smart Tracking).

  https://www.hikvision.com/en/Products/PTZ/DE-line-Network-PTZ/2-Megapixel-series/IR/DS-2DE4A220IW-DE
 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  Edellä jo mainitut ANNKE I61DR sisäkamerat ovat toimineet ohjelmistopäivtysten jälkeen ok, kyseessä siis ANNKE merkillä myytävä Hikvision DS-2CD2420F.

  ANNKE merkillä ko. malli ollut edullisempi, usein tarjouksessa: https://www.amazon.co.uk/ANNKE-Wireless-Megapixel-Network-Progressive/dp/B01N80AIK2/
 • makromakro Viestejä: 206Member ✭✭
  Edellä mainitut ANNKE I61DR putosivat jostain syystä viimeisimmän päivityksen paikkeilla pois verkosta. Toimivat siis kyllä muuten ongelmitta (muilla softilla ja selaimella), mutta jostain syystä Cozify kadotti ne. :worried:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.