Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Tuki Ikean liiketunnistimille, kaukosäätimille ja himmentimille

markomarko Member Viestejä: 6
editoi lokakuu 2017 kohteessa Kysy Cozifyltä
Hei. Asentelin itselleni tuossa cozify hubin ja yhtenä osana siihen tuli Ikean Floalt valaisin ja sen paritus onnistui varsin helposti. Nyt kuitenkin jouduin purkamaan liitoksen Ikean omaan ohjainyksikköön josta pystyi sekä himmentämään, että säätämään värilämpötilaa.

Olisi erittäin mukava jos myös tuon kaukosäätimen saisi liitettyä hubiin, jotta voisin jatkaa valaisimen ohjaamista myös sillä.

Ikealla tuntuu olevan useissa pakkauksissa myös himmennin yksikköjä ja myös liiketunnistin vaikuttaa varsin kilpailukykyiseltä hinnaltaan. Itse näen Cozifyn ja vastaavien järjestelmien yleistymisen mahdolliseksi varsinkin tätä kautta, että Ikean tyyppiset valmistajat pystyvät myymään hyvinkin edullisesti hubiin liitettäviä laitteita. Siksi olenkin hyvin utelias, onko kenties näihin Ikean muihin laittesiin kuin valoihin tulossa lähiaikoina tukea?

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,006 admin
    Kun selailet palstaa hiukan enemmän, huomaat, ettei Cozify juurikaan kommentoi mihin laitteisiin tukea on tulossa seuraavaksi ja mihin ei. Tämä tuettujen laitteiden ja järjestelmien toivelista on pitkä ja hajallaan ympäri keskustelupalstaa.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.