Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Luodun teeman yhden komponentin väliaikainen muuttaminen?

villehautamakivillehautamaki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 14
Tuli tuossa lamppukaupoilla mieleen, että onko tuossa softassa (mielestäni tulisi ehdottomasti olla) yksittäisen komponentin väliaikaista muokkausta. Tarkoitan tällä seuraavaa: teema "yleinen" aktivoitu ja alakerrassa tietyt laitteet toimivat teeman mukaisesti. Haluan jostain syystä yhtä lamppua kirkkaammaksi, mutta en tallentaa tätä tuohon teemaan.

Ehdotus:
Pitkä painallus kotivalikossa aktiivisen teeman kohdalla-> avaa valikon jossa, avautuu listana "lamppu1, lamppu2, pistoke 1,..." tuosta pääsee valitsemaan esim. lamppu1 ja sieltä saa laitettua tätä lamppua kirkkaammaksi. Lopuksi kysyy, että kuinka pitkäksi aikaa tämä muutos halutaan. "5min, 15min, 1h, 6h, tallenna teemaan".

Viestejä yhteensä

 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  editoi maaliskuu 2015
  Moi Ville,

  Teeman määrittämän asetuksen muokkaaminen väliaikaisesti on mahdollista yksinkertaisesti valitsemalla laite ja säätämällä se johonkin tilaan. Tämä tila on voimassa, kunnes esim. samainen teema otetaan pois päältä tai joku toinen laitetta ohjaava teema käynnistyy.

  Teemoihin ja sääntöihin liittyvää logiikkaa olemme jumpanneet hyvinkin paljon tähän versioon, jotta se toimisi mahdollisimman intuitiivisesti ja olisi helppo ymmärtää. Mielenkiinnolla otamme käyttökokemuksia ja idoita tästä vastaan!

  - Kimmo
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.