Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Virheitä applikaatiossa?

Antti KauppiAntti Kauppi Member Viestejä: 9
Onko muut huomanneet samoja ongelmia iOS sovelluksessa.

- Kun rullaa esimerkiksi sääntölistaa alaspäin sormella ja nostaa sormen pois, niin ohjelma nappaakin viimeksi kosketetun kohdan. Todella raivostuttavaa.

- Ulkokameran tallenteita kun koittaa katsoa, niin tulee viesti " Ongelma Cozifyn yhteydessä". Samoiten se heittää käytettävissä olevat hub listaan. Listassa kuitenkin näkyy oma hubi ja sitä klikkaamalla kaikki toimii.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,164 admin
  Join the club.

  Nuo ovat jo pitkään vaivanneita bugeja, joista löytyy useampia kommentteja eri ketjuissa. Itselläni on lisäksi kun tökkään sormella jonkun teeman tai laitteen päälle, käynnistyy teema tai laite pari riviä ylempää.
  iOS 11 versiossa ja uusimmalla sovelluksella tuntuu vielä olevan vielä lisävaivana, ettei esim. paluu edelliselle sivulle -nuoli tai muokkauspainike tahdo aktivoitua. Niitä saa naputella useampaan otteeseen.
 • IiroSIiroS Member Viestejä: 76
  Jep, tuo "Ongelma Cozifyn yhteydessä" on jossain määrin rasittava bugi. Tekee sääntöjen yms. tekemisestä pahimmillaan aika tuskaa kun 15-20 sekunnin välein joutuu aloittamaan alusta. Sinällään applikaation ei kai tarvitsisi ollakaan koko ajan Cozify-purkkiin yhteydessä muuta kuin laitesivua katsellessa, helpottaisi elämää jos säännöt yms. voisi tehdä "offline-tilassa", ja vasta kun sääntö on valmis, tieto lähetettäisiin Cozify -boksille. Samoin Teema-sivulla riittäisi, että tiedot ladattaisiin, ja vasta kun teeman käynnistää/sammuttaa, päivittyisi lista.
 • AMRAMR Member Viestejä: 81
  editoi lokakuu 2017
  Totta, iOS11:n mukana tuli kaikkia iPhonen sovelluksia raastava takaisin -nappulan "toimimattomuus", näin ainakin minulla. Ilmesti "<"-merkki ei enää olekaan alue, jota kosketetaan vaan nuo "<"-merkin pikselit (ehkä kaikki?) ovat ne mihin pitää osua. Muuta selitystä en ole keksinyt, koska mitä leveämmin sormella tai peukalolle tuota "<"-merkkiä painaa sitä todennäköisempää on, että se toimii. Kiitos Apple.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 650 mod
  Yhteyden hallintaa parannettiin edellisessä päivityksessä eikä käyttäjää niin helposti pudoteta hubilistaan, vaan yläkulman ikoni muuttuu punaiseksi yhteysongelmien ajaksi.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.